- 6,416
- 2,549
- 113
Karamsar olma dedim dep bastiriyo atacak super oldu ne kupondu ncaa kolay geldi nba ile bu omrumuzu aldi kanka gule gule harcaWonnnnn 2-1![]()
Seninmi benimmi knk bu hafta tutan ilk kupon mg duvara asacamHayirli olsun kardesim benden bu kadar belim agridi yerimde duramadim 2 saattir![]()
5 10 dakikaya sonuclanirBeyler bu ncaa nezaman sonuçlanacak sabah oldu mg resmi sonuç gitmedimi daha bu alt yapıya Ekli dosyayı görüntüle 57332
Kupon yapimde gel abi karıncaKaramsar olma dedim dep bastiriyo atacak super oldu ne kupondu ncaa kolay geldi nba ile bu omrumuzu aldi kanka gule gule harca![]()
Bu gun kota doldurdum belki yarin....Kupon yapimde gel abi karınca
SonuclanirBeyler bu ncaa nezaman sonuçlanacak sabah oldu mg resmi sonuç gitmedimi daha bu alt yapıya Ekli dosyayı görüntüle 57332
Tbrkler.... darisi bu yarina bu hafta sonunaSeninmi benimmi knk bu hafta tutan ilk kupon mg duvara asacam
Mk brezilyadan yatcaz demissin o mac tutali 3 gun olmus bnde mac ariyirumSeninmi benimmi knk bu hafta tutan ilk kupon mg duvara asacam
3 2 oldu maç mgMk brezilyadan yatcaz demissin o mac tutali 3 gun olmus bnde mac ariyirum
5 dk olmadi kardesMk brezilyadan yatcaz demissin o mac tutali 3 gun olmus bnde mac ariyirum
Şu siteye hiç güvenmiyorum ama 300 öder herhalde. D5 dk olmadi kardes
Ilk kupon tek mactan miyatti oda gelse super olurdu3 2 oldu maç mg
Son durum nedirŞu siteye hiç güvenmiyorum ama 300 öder herhalde. D
Wallahi hic bi sitenin 1000 alti icin risk almaz cekimpaylasim varsa o bonisida al cok hos oluyoŞu siteye hiç güvenmiyorum ama 300 öder herhalde. D
Foteleza maçıda 2 1 oldu korner den yattık sadece şaka gibi5 dk olmadi kardes
Tuh sansimiza sicayim ya neyse bu geldi yaFoteleza maçıda 2 1 oldu korner den yattık sadece şaka gibi
O kupon daki maçların hepsi 2-1 bitti üst versem iyiymiş akıl yokTuh sansimiza sicayim ya neyse bu geldi yaiyi oldu
![]()
Baskan 20 atma sansin varmiO kupon daki maçların hepsi 2-1 bitti üst versem iyiymiş akıl yok