- 4,268
- 2,516
- 113
Bursasporlunun laneti var ustumuzdebır dahakı rollde olmaz sonra kıde roll de kımse kazanamaz mac onu secıp bekle
Bursasporlunun laneti var ustumuzdebır dahakı rollde olmaz sonra kıde roll de kımse kazanamaz mac onu secıp bekle
Denediniz mi hiç yayemez hesabını kapatır olmayan 50de gıder - 50 olursun
orası yemez dolandırıcı dolandırılmaz kural 1Denediniz mi hiç ya
Ya fazlada deyil zaten 3 tl den wild weste spine girdiorası yemez dolandırıcı dolandırılmaz kural 1
aç spini 2 tur kala cık bakalım ne vercekYa fazlada deyil zaten 3 tl den wild weste spine girdi
Okadar şey ettik 2 spin kala çıktım 338 verdiaç spini 2 tur kala cık bakalım ne vercek
yemez mıllet spın saklamıs hep kodlardan hepsını patlattı kapadı hesaplarını ben yedırırım ama acemılerı tokatlarOkadar şey ettik 2 spin kala çıktım 338 verdi
Giriyom ya bitsin oda 🤣Okadar şey ettik 2 spin kala çıktım 338 verdi
Ondan çıkıp 5 oyun deyistim sonra black Jack girdim 250 de birakmistim 🤣yemez mıllet spın saklamıs hep kodlardan hepsını patlattı kapadı hesaplarını ben yedırırım ama acemılerı tokatlar
ben olacagını dusunmuyoarum hele orda cok zorOndan çıkıp 5 oyun deyistim sonra black Jack girdim 250 de birakmistim 🤣
sonuncuyu acarsan zaten artık bı anlamı kalmıyoBirdaha izledim 555 Yaptı 🤣🤣
Bize hep mal denk geliyor reis bu seferde bir mal denk gelir benceben olacagını dusunmuyoarum hele orda cok zor
Simdi 250 kaldı bunu da bitirip normal yatırım yapsam acaba daha mı mantıklı olursonuncuyu acarsan zaten artık bı anlamı kalmıyo
takıp edıyorlar eskısı gıbı degıl sıstem artık ona mudahale amaclı ıyılestırme yaptılar goruyolar ne yaptıgınıBize hep mal denk geliyor reis bu seferde bir mal denk gelir bence
Neyse Gireyjm de bari canım sıkıldı gelen parayla bj oynayayimtakıp edıyorlar eskısı gıbı degıl sıstem artık ona mudahale amaclı ıyılestırme yaptılar goruyolar ne yaptıgını
su sekılde yaparsan belkı bırbırıne benzer oyunlarda oynıcan dog house megawayste bonus sakladın dıyelım dog house atıcan 2 lıradan mı kactan gırdıyse dıgerı orda cıkıp otekını acıcan ama kazanc gecmıste spıne gırdıgı yerde cıkıyo ona bakarsalar anlarlarNeyse Gireyjm de bari canım sıkıldı gelen parayla bj oynayayim
616 TL Geldi ben 5 defa daha çevirdim birdaha girdi spine 🤣🤣🤣🤣su sekılde yaparsan belkı bırbırıne benzer oyunlarda oynıcan dog house megawayste bonus sakladın dıyelım dog house atıcan 2 lıradan mı kactan gırdıyse dıgerı orda cıkıp otekını acıcan ama kazanc gecmıste spıne gırdıgı yerde cıkıyo ona bakarsalar anlarlar
normal parayla 600 at 601 olmaz616 TL Geldi ben 5 defa daha çevirdim birdaha girdi spine 🤣🤣🤣🤣