http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Bahtsız Bedevi

Muhasebe90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,481
3,177
113
Dostlar 2 haftadır üzerinden akıl alamayacağınız bir lanet var . Ne evde ne işte ne kumarda ya hiç mi normal gitmez . Anlat anlat yorulurum tek resim arıyorum yorumu size bırakıyorum . Hani 13 at koşuyor yarışı kapatmisim diye biliyorum . 2 numara geliyor son ayakta ki atlara bakarken fark ediyorum 2 numara kuponumda yok . La ben yazmamazlik yapmadım agf de 10. At ekurileri bile çift cift yazmışım ya gitti 2 geldi seviniyordum bende yok

Ekli dosyalar

Yapabilirim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,491
5,589
113
Dostlar 2 haftadır üzerinden akıl alamayacağınız bir lanet var . Ne evde ne işte ne kumarda ya hiç mi normal gitmez . Anlat anlat yorulurum tek resim arıyorum yorumu size bırakıyorum . Hani 13 at koşuyor yarışı kapatmisim diye biliyorum . 2 numara geliyor son ayakta ki atlara bakarken fark ediyorum 2 numara kuponumda yok . La ben yazmamazlik yapmadım agf de 10. At ekurileri bile çift cift yazmışım ya gitti 2 geldi seviniyordum bende yok
Nekadar veriyordu dost geçmiş olsun

Naparuk

SAMSUNSPOR♥️🤍
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,325
2,087
113
Şans ustad insanın sanşı olacak gerisi hikaye

Muhasebe90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,481
3,177
113
Şans ustad insanın sanşı olacak gerisi hikaye
Şans değil ki bu yarışı direk h he bastım kismetsizlik bu elimmi degdi g. Değdi nasıl oldu harbiden kafayı yicem 2 haftadır herşey tersine döndü ne yapsam olmuyor

slkbu123

Ayrıcalıksız Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,490
783
113
Bende geçen 2 kere üst yerine alt basmışım bi 3 bi 8k gitti 2 side tek maçtan gitti