- 2,667
- 1,369
- 113
Havale miÖdeme geldi beyler
Paratim ödüyor siteHavale mi
Çekim ne kadar sürdü hocam? benim yaklaşık 2 saattir ödenmedi.
30 dk sürdü tamÇekim ne kadar sürdü hocam? benim yaklaşık 2 saattir ödenmedi.
Vermiş oldukları freebeti kazanç anında kupondan düşerler kardeşim. Benimde kupon 558₺ ödüyordu kazandı kasama geçen tutar 458₺ idi. Oran kısıtı olmadan ana paradan hemen ufak bir kupon daha yaptım 500₺ tamamladım çektimBu site dolandirici 510 tllik kuponum tuttu verdikleri 100 frebeti dussek 410 TL gecmesi getekirken bakiyeme bana 9 TL eklemisler bakiyeme csnli desdege yazdigimdada benle dalga gecergibi konusdu sonra adres verdi suraya mail at dedi bende dedim sizi sikayet edecem aninda canli desdegi kapattilar sakin 1 TL yatirmayin bu siteye gosdermelik bikac kişiye odemislerdir sadece sahdekar site bu
Havale mi cekmistin dostBenimde çekim geldi gençlik
Bir kere çevirdiğin zaman istediğin orandan oynayabiliyor musun lan Ben de 300 lira yaptım baskette 2.10 oran aldım o da yattı deli olacağım yaVermiş oldukları freebeti kazanç anında kupondan düşerler kardeşim. Benimde kupon 558₺ ödüyordu kazandı kasama geçen tutar 458₺ idi. Oran kısıtı olmadan ana paradan hemen ufak bir kupon daha yaptım 500₺ tamamladım çektim
Evet dost oynayabilirsin ben 50 liradan iki maça attım ikiside 1 orandı tamamladım kasayı hemenBir kere çevirdiğin zaman istediğin orandan oynayabiliyor musun lan Ben de 300 lira yaptım baskette 2.10 oran aldım o da yattı deli olacağım ya
Evet havale kardeşimHavale mi cekmistin dost
Evet onayla 3 5 TL atıpBeyler paratimi sabah yukledim onayladim payco payfix gibi ilk islemimiz kendi bankamizdan para yatirma sarti varmi 500 cekim verdim 546 bakuye vardi 46 silindi 500 e sabitlediler ama cekim iptal oldu
Tekrar vereceksin çekimi güzel kardeşimBeyler paratimi sabah yukledim onayladim payco payfix gibi ilk islemimiz kendi bankamizdan para yatirma sarti varmi 500 cekim verdim 546 bakuye vardi 46 silindi 500 e sabitlediler ama cekim iptal oldu
Verdim kardesim havale ile bekliyorum sagolasinTekrar vereceksin çekimi güzel kardeşim
Tamam kardesim oyle yapcamEvet onayla 3 5 TL atıp