- 2,653
- 3,823
- 113
havale iptal ettiler abi ya desteğe bağlanmadan paratim denedim ödeyecekleri tuttu lafı ağzıma tıktılarOdemiyorlar diyorsun 1 sonraki msjin 1 dkda ödediler.odemedikleri kanısına nasıl vardın kardes
havale iptal ettiler abi ya desteğe bağlanmadan paratim denedim ödeyecekleri tuttu lafı ağzıma tıktılarOdemiyorlar diyorsun 1 sonraki msjin 1 dkda ödediler.odemedikleri kanısına nasıl vardın kardes
398 paratim çektimhavale iptal ettiler abi ya desteğe bağlanmadan paratim denedim ödeyecekleri tuttu lafı ağzıma tıktılar
Durum ne dostCanlı verin dedi verdim
Ödediler mi398 paratim çektim
500 değilmi çekim hacı ?398 paratim çektim
Boku yedik ozaman havale odemiyorlarmikihavale iptal ettiler abi ya desteğe bağlanmadan paratim denedim ödeyecekleri tuttu lafı ağzıma tıktılar
Sorsana hacı niye iptal etmislerİptal ettiler 500 çekim verebilirmisim
500 mü yap dediler farklı bi sebepten miİptal ettiler 500 çekim verebilirmisim
Anladım broİptal ettiler 500 çekim verebilirmisim
Gelirse yarına holigan özel oranlarina sakla hocam500 çekim verildi gelirse yazarım
Kral bende 500 taleb verdim bakalım oduyceklermi500 çekim verildi gelirse yazarım
Hanımın hesabimiydi doğru söyleÇekim verdim ardından hesabı kitlediler
Kendi hesabım kral çekim verdim hesabı kitlediler canlı destekte aktif değilHanımın hesabimiydi doğru söyle
Şimdi bekledim canlı desteği bağlandı kimlik doğrulama için bilgilerimi istediler verdim geri hesabı açtılar çekim verdim bakalım hacıHanımın hesabimiydi doğru söyle