- 5,057
- 1,642
- 113
Çekim verdik işleme alındı.
Ne kodu kardeş bonus bitmişSimdi aldim uye olurkenmi girdin kodu
Kardeş daha şimdi aldım hanımın hesabına
Kardeşim şimdi aldım hanımın hesabına 100 frebetNe kodu kardeş bonus bitmiş
Bana da aynı beklemedeyiz ödeme yaparlar mı acaba benimde 1 saat oldu10 50 de çekim verdim hala ödeme gelmedi
Gece çekim vermiştim sabah gelmişti hocam şimdide hanımın hesabına aldmBana da aynı beklemedeyiz ödeme yaparlar mı acaba benimde 1 saat oldu
Yaparlarda ne zamanBana da aynı beklemedeyiz ödeme yaparlar mı acaba benimde 1 saat oldu
Dost seni 18 oranda durduran ne oldu max 500 tl çekim zaten18 oran kupon yaptım sabah sabah şansa o da geldi aw. Gerçek para olsa gelmez. 500e sabitlediler.
100tlyi silmio ki direkt 500 olmadı mıGece 5 orana atıp uyuyakalmıştım tutumuş şimdi 100 lirayı 2 orana attım bakalım gelirse
fqfwqklçfjqwş harbi neden 18 yapmış ya da neden 18de durmuşDost seni 18 oranda durduran ne oldu max 500 tl çekim zaten
Bankada geldi çekim bilginizefqfwqklçfjqwş harbi neden 18 yapmış ya da neden 18de durmuş
Bana canlı destek bitti dediKOD BİTTİ DİYENLER VAR KOD HALA AKTİF MİLLETİ KANDIRMAYIN
Kardeşim konuda sana kimse git canlı desteğe bağlan kodu kullan dememiş ki niye canlıyla muhattap oluyorsun?Bana canlı destek bitti dedi