- 1,043
- 313
- 83
Çekim talebi verdim bakalımÇeken varmı 10000 oldu bakiye Bonusla
Çekim talebi verdim bakalımÇeken varmı 10000 oldu bakiye Bonusla
3dakikada geldi dakika tuttum paylaşan kardeşimize teşekkür ederim 👍 💯Çekim talebi verdim bakalım
Yatırım şartı varmı acaba
Site merdiven altı çok yapmacık duruyor ayrıca lisansı yok
Desteğe bağlan bakiyeye 500 tl şeklinde yansitacak onu cekersi8k oldu çıktım bakiye 0 gösteriyor nasıl cekiyoruz bunu
5000 bın yap bakiyeyi 500 gecıyor cekım sınırsızSite merdiven altı çok yapmacık duruyor ayrıca lisansı yok
Parayı çeken çekti ben dahilSite merdiven altı çok yapmacık duruyor ayrıca lisansı yok
Ula üye olup da aldık eski üye deneme bonusunu nasıl alsın ,yatirimsiz ise üye olursun çekim yapar gidersin ,yatırım yapılmaz böyle sitelere ,senin derdini yiyeyimsite çok dandik gibi ya çekim geldi diye yazanlarda hep yeni üyeler güven vermedi bana kayıt olmuycam
Kanıt varmı ekran görüntüsüParayı çeken çekti ben dahil
Çekim yapan varmı5000 bın yap bakiyeyi 500 gecıyor cekım sınırsız
Mesajlara bak arkadaşlar paylaşmış zaten sen hala kanıt diyon ben de çektim ama sen bilirsin cluj maçı var 5 10 tl dilen bir yerden de iy bir buçuk üst gir var gir hadi bakalkmKanıt varmı ekran görüntüsü
Gerek yok kalsın herkese bol şansMesajlara bak arkadaşlar paylaşmış zaten sen hala kanıt diyon ben de çektim ama sen bilirsin cluj maçı var 5 10 tl dilen bir yerden de iy bir buçuk üst gir var gir hadi bakalkm
Tamam sen alma 50 kisi cektiSite merdiven altı çok yapmacık duruyor ayrıca lisansı yok
Pragmaticle egt banlamiş bizim ip yi dost hicbir sitede vermez uzulme 😁Şurdan çekemedim ya içime nasıl oturdu var ya
dostum forumdaki yeni üyelerden bahsediyorum ama anlamamışsın galiba sitenin yeni açıldığı çok belli data topladıklarını düşündüğüm için yazdım yaniUla üye olup da aldık eski üye deneme bonusunu nasıl alsın ,yatirimsiz ise üye olursun çekim yapar gidersin ,yatırım yapılmaz böyle sitelere ,senin derdini yiyeyim