- 1,949
- 1,344
- 113
Yahu ben çektiğin paraya laf etmedim ki hiç. Sadece alakasız geçmiş eski bir konuyu hortlatmana yazmıştım. Bak böyle konu açabiliyormuşsun . Eski konuları hortlatmana gerek yok
Bro sadece bir çekim ödenir mi diye sormak için konu mu açayım çekim şimdi ödendiği için deneme bonusu olarak paylaşım yaptım gidip alakasız bir yere yazmak yerine Bahix adı altında konuya yazdumYahu ben çektiğin paraya laf etmedim ki hiç. Sadece alakasız geçmiş eski bir konuyu hortlatmana yazmıştım. Bak böyle konu açabiliyormuşsun . Eski konuları hortlatmana gerek yok
@Mericimo81 kanka cok uzuluyorum yasadigin seviyeyw :ddKardesim sen ne kullaniyorsan onu azalt , harici olarak izin almadan bir daha etiket atma hadi sana bol sans
Usta eski konuları hortlatma. Yeni konu aç . Bu arada tebriklerBro sadece bir çekim ödenir mi diye sormak için konu mu açayım çekim şimdi ödendiği için deneme bonusu olarak paylaşım yaptım gidip alakasız bir yere yazmak yerine Bahix adı altında konuya yazdum
sağol dost bol şansUsta eski konuları hortlatma. Yeni konu aç . Bu arada tebrikler
Knk beni niye etiketledin ben bu siteye hiç guvenmedim onu kast etmistim
Dostum cekjmle alakalı kimse bişey demedi sana bende dahil. Böyle konu acsan zaten baş tacisin eski bonus konusunu hortlanman abes olan
Alındı teşekkürler
Güncel linki nedirAlındı teşekkürler
Güncel linki nedir