- 429
- 142
- 43
Minimum 1.50 oran yaptın dimşArkadaşlar site kolpa 7.500 yaptım 500 çekim verdim bakiyemi silmişler.
Minimum 1.50 oran yaptın dimşArkadaşlar site kolpa 7.500 yaptım 500 çekim verdim bakiyemi silmişler.
7500 yap 15000 der o zamanBağlandım canlı destege 3.000 küsürü geçmişti benim güncellendi 7500 yapmanız gerek diyor 😅😅
DSAİKLŞDSİALŞDKQWİŞKASŞİDSKADŞAS7500 yap 15000 der o zaman
OHA AMK NASI YAPTIN İSAŞLDSİŞADASŞDAÇekim verildi paylaşan arkadaşa teşekkürler
Alt oynayarakOHA AMK NASI YAPTIN İSAŞLDSİŞADASŞDA
Maçları hep alt oynicaksin aslında .dAlt oynayarak![]()
Kolayı var bro mariobeti takip et 2.5 üst aciyosa 2.5 alt al zenginsjn 😂Maçları hep alt oynicaksin aslında .d
Onasil oluyo telegram miKolayı var bro mariobeti takip et 2.5 üst aciyosa 2.5 alt al zenginsjn 😂
Çekimi eptal et de krooo hahaha koptum yaÇekim verildi paylaşan arkadaşa teşekkürler
Ben hep öyle oynuyorum gelir gelmez ayrı ama tarzım öyleMaçları hep alt oynicaksin aslında .d
Komik olan neÇekimi eptal et de krooo hahaha koptum ya
Sana gülmedim kanka çekim yaptığın ekrana bak çekimi eptal et yazıyor ona güldümKomik olan ne![]()
Çok pardon bu arada beklemeye alındı çekimSana gülmedim kanka çekim yaptığın ekrana bak çekimi eptal et yazıyor ona güldüm
Hah orada çekimi eptal et yazıyordu ona güldüm dost yanlış anlama güle güle harcaÇok pardon bu arada beklemeye alındı çekim