Arkadaşlar biraz önce site yetkilisi ile telefonda görüştüm çok yoğunlarmış çekimlerin incelenmesi falan filan 3 saati buluyor muş bir kişiye sıra gelmesi sabredin gelecek dediler çok güvenilir insanlar sitenin sahibi 4 kere hacca gitmiş gelmiş
Yaln lan yalan adam 11:08 de çekim verdim diyor mal 4 saat önceArkadaşlar biraz önce site yetkilisi ile telefonda görüştüm çok yoğunlarmış çekimlerin incelenmesi falan filan 3 saati buluyor muş bir kişiye sıra gelmedi sabredin gelecek dediler çok güvenilir insanlar sitenin sahibi 4 kere hacca gitmiş gelmiş
Bakın bu mesajından sonrakilere diyorum beyler üye fekan olmayın 4 saat oldh çekim vereli yatırdıkları felan yok yalancı dolandirici bı lar gerisi size kalmış şuan bwkuyem 4000 de boş duruyir hesapYaln lan yalan adam 11:08 de çekim verdim diyor mal 4 saat önce
Şimdide 2 saat 50 dakkaya para ayatti diuor
SS atsana kanka11.12de verdiğim payco simdi ödendi
Oyunları çok açık bende bonusu 10 dakkada 6 bin yaptım 2 saattir benimki bide odemiyorlar her el oyuna aldı nerdeyse Bonanza yatirdigimiz site olsa uçup gitmiştikYaln lan yalan adam 11:08 de çekim verdim diyor mal 4 saat önce
Şimdide 2 saat 50 dakkaya para ayatti diuor
SS at cektiysen parayı kanka ????11.12de verdiğim payco simdi ödendi
Seni mi eğlendircem kardeşSS at cektiysen parayı kanka ????
Herkes görsün uaniSS at cektiysen parayı kanka ????
Sendemi dolandırıcılık yapiuorsunSeni mi eğlendircem kardeş
Evladım sen küfürbaz haydo musun?11:08 de talep ettim diyorsun simdj 2 saat 50 dakkada yattı diyorsun ne ayaksın olum aen aq
Atamazalr kanka çünkü çekimi gelen felan yok hepsi yalan dolan amkçekimi gelenler ödendiğine dair görsel atsanıza
Kendinizi böyle mi kanitliyorsunuz 😂😂😂Atamazalr kanka çünkü çekimi gelen felan yok hepsi yalan dolan amk
Bu senin 700 zunci yazısın bu arada helal olsun iyi çalışıyorsun 😂😂Çekimim geldi teşekkür ederim
SS atÇekim geldi