- 105
- 24
- 18
Aynısıtam 3 saat oldu gelmedi payfixe hâlâ işleme alınıyor diyor.
Aynısıtam 3 saat oldu gelmedi payfixe hâlâ işleme alınıyor diyor.
İnşallah yatacak bakalımAynısı
ekleme yok kanka boşa beklemeSa beyler simdi canlı destek ekliyor mu kesin bilen varmı ona göre bekleyelim beklenmez bu sıra çünkü![]()
Canlı destek kuyruktayimKardeism nasıl aldın bonusu bonus talebe iki saattir girmiyor ki
Ya bunların ödeyeceği felan yok aq yaa boşuna bekliuoruz 3saattirBonus talep ara ara geliyor şartlar değiştiği için öyle galiba
Dolandırıcılar amk teranecileriBenim 4 saate yaklaştı
Şuraya bak amk yaa 11:30 da çekim vermişim 3 saattir 250 lirayı odeyemediler aq zaten bu sattej sonra odemesinlwrde amk öyle siteninDolandırıcılar amk teranecileri
Ee millete bonusta eklenmior ne yapıyor bu dolandırıcılar bilgi çalıyor ödeme yok bonus da yok sadece bilgi çal aqŞuraya bak amk yaa 11:30 da çekim vermişim 3 saattir 250 lirayı odeyemediler aq zaten bu sattej sonra odemesinlwrde amk öyle sitenin
Sakin ol kral ya para yatırmadık etmedil gelirse gelir boşver aw takma 😀Ee millete bonusta eklenmior ne yapıyor bu dolandırıcılar bilgi çalıyor ödeme yok bonus da yok sadece bilgi çal aq
Hayır bedava insanların bilgilerini alıyorlar kanka parasının amk önemli değil zamanını çalıyorlar başka birşey yok aqSakin ol kral ya para yatırmadık etmedil gelirse gelir boşver aw takma 😀
Arkadaşlar Almayan Varsa Kullanmak İsteyen Varsa buyursun link yukarı bıraktım şartları ve detaylara bakarsınız bol şanslar 👍
Zaten yatmayacagini da tahmin ediyordum yanilmadim yineSakin ol kral ya para yatırmadık etmedil gelirse gelir boşver aw takma 😀
Cekim talebi verdim bakalım yoğunluktan dolayı bekleme olacak diyor oderlerse haber ederim
Arkadaşlar Almayan Varsa Kullanmak İsteyen Varsa buyursun link yukarı bıraktım şartları ve detaylara bakarsınız bol şanslar 👍