Ben canlı desteğe bağlancan siradatin az kaldı sorayım yazarım size benidme bir zaat olduHayır sormadım anlamadım bende
Dumenci sitemi lan yoksa buvalla payfix 1 saat oldu hâlâ gelmedi
Bilmiyorum ama bu kadar saattir gelmemesi sıkıntıDumenci sitemi lan yoksa bu
Aynen canlı destekte 40 kişi var bakalım ne diyeceklerBilmiyorum ama bu kadar saattir gelmemesi sıkıntı
Sanane olum insanlar konuşuyor birbirne soru soruyor sana ne oluyor yaSanki ödeme yapmış gibi tribe giriyosunuz bekleyin kardeşim cebinizden cıkan paramı var ben dün iddacı sitesinden 1 k verdim 3 saat işleme almadı 5 de verdim 8 de geldi geliyor sonuçta vermese direk red verir site
Aynen öyle boşu boşunaBoşa kimlik numarası veriyoruz bir türlü sans olmuyor
Bizim şansımız yok şans 😂😂Üstümüzde bi ölü toprağı var sanki mk 🤔
Kardeşim olanı anlatıyorum sabredin vermez kafalarına girmeyin diye dün 3 saat işleme almadı site sonra yolladı herkes demek istediğimi anladı seni sıkıntıya sokan ne bu laflarımdaSanane olum insanlar konuşuyor birbirne soru soruyor sana ne oluyor ya
yok kanka kusura bakma eyw da hani yatanlar olmuş bize ne zaman yatar kafansindayim ben anladinmi yoksa zaten yatmaz demiyorum yatmassaada yatmasin 250 lira için uğraşilmaz zatenKardeşim olanı anlatıyorum sabredin vermez kafalarına girmeyin diye dün 3 saat işleme almadı site sonra yolladı herkes demek istediğimi anladı seni sıkıntıya sokan ne bu laflarımda
Herkesemi çekim yapıyor acaba 😂😂Sitenin işleyişinde ciddi sorunlar var
Sen kusura bakma dünde bi sitede ben öyleydim 3 saat bekledim en son dedim belli gelmicek baktım geldi aramızdan bazıları sinirden canlıya falan sevmesin bonusu yanmasın diye diyorum dün biri gitti öyle yaptı sıfırladılar bakiyesini 20 dk sonra hesaplara yattı herkesin parasıyok kanka kusura bakma eyw da hani yatanlar olmuş bize ne zaman yatar kafansindayim ben anladinmi yoksa zaten yatmaz demiyorum yatmassaada yatmasin 250 lira için uğraşilmaz zaten
20₺ den 150 tur döndü oyuna almadı boş kapalı oyun
Arkadaşlar Almayan Varsa Kullanmak İsteyen Varsa buyursun link yukarı bıraktım şartları ve detaylara bakarsınız bol şanslar 👍
bende çekim talebi verdimHerkesemi çekim yapıyor acaba 😂😂