- 602
- 227
- 43
Kitlensin konu @Shellac millet boşuna üye olmasın buraya bide bizim forum yüzünden üyelikleri cogalmasin insan kandırıyor bildigin5 saatir bekliyom daha bonusu verecek canlı destege bile girmiyo
Kitlensin konu @Shellac millet boşuna üye olmasın buraya bide bizim forum yüzünden üyelikleri cogalmasin insan kandırıyor bildigin5 saatir bekliyom daha bonusu verecek canlı destege bile girmiyo
Ne kısa süresi kardeşim adam gece boyu surcek diyorGüncelleme varmış kısa süre diyo destek canlıda beklemeyin bosuna
Zorlamayalım perişan olduk.Ne kısa süresi kardeşim adam gece boyu surcek diyor
Güncellemeye yeni alınmıştır gece boyunca sürecektir , dilerseniz yatırım yaparak bonus talep edebilirsiniz ..
Ayak o. Bitti denir bonus gün içindeGüncelleme varmış kısa süre diyo destek canlıda beklemeyin bosuna
Kardeşim klasik çoğu site güncelleme konusunda kısa sürede diyo anla işteNe kısa süresi kardeşim adam gece boyu surcek diyor
Güncellemeye yeni alınmıştır gece boyunca sürecektir , dilerseniz yatırım yaparak bonus talep edebilirsiniz ..
Gapss ederiz o zamanAyak o. Bitti denir bonus gün içinde
Yatırım yapın bonus verelim diyor bana nasıl yatırım aktif defilYtaırım ve çekimde aktif değil günceleme var harbiden
Evet aktif değil hatta şuanda site hiç aktif değilYatırım yapın bonus verelim diyor bana nasıl yatırım aktif defil
Nah bu kadar!!!2.5 saat bekledim güncelleme dedi. Bana biri ağır konuşsun
Aminisego segoNah bu kadar!!!
HayırSite açıldı