Aferin bak sen okuyabiliyorsunokumakta zorluk cekiyorsun sanırım 5000 yap 500 cek
Aferin bak sen okuyabiliyorsunokumakta zorluk cekiyorsun sanırım 5000 yap 500 cek
Çekimi gelen arkadaşlar bakiye düzenleniyormu birde havale ile verdim tahminen ne zamana gelirBenimde 2 saat olmasına az kaldı iki saat olunca yatıyor heralde djdbsnns
İşleme alınıyor yazıyorÇekimi gelen arkadaşlar bakiye düzenleniyormu birde havale ile verdim tahminen ne zamana gelir
BilmemÇekimi gelen arkadaşlar bakiye düzenleniyormu birde havale ile verdim tahminen ne zamana gelir
VEVOPAY HAVALEHangi yöntemle verdin çekim talebini
Sıfıra düştü benim bakiye ardından saniyesinde payfixe geldi para, 2 saat sonundaÇekimi gelen arkadaşlar bakiye düzenleniyormu birde havale ile verdim tahminen ne zamana gelir
Benim bakiye olduğu gibi duruyor çekim verdim iki saat önce bakiye hala 4000 bidne çekimde işleme aloniujr diyorSıfıra düştü benim bakiye ardından saniyesinde payfixe geldi para, 2 saat sonunda
EklemiyorArkadaşlar canlı destek bonusu ekliyorum bagalninca alan varsa bı yardımcı olabilirmi
Aynı bende dostum 250 verdim havale ile hala bir bok yokBenim bakiye olduğu gibi duruyor çekim verdim iki saat önce bakiye hala 4000 bidne çekimde işleme aloniujr diyor
Bomus mu bitmiş yoksa talepten mi ver diyorEklemiyor
Benimde 2 saat 15 dakka oldu hala birşey yok2 buçuk saat oldu payco ile hala bir hareket yok