- 2,158
- 1,594
- 113
Yeni günde talep verin diyor bi dümen dönüyor ama bakalım
00:00 dan sonra talep verelim ne olacak
00:00 dan sonra talep verelim ne olacak
Bağlanırsan burayada yazar mısınÇekim verdim iptal oldu canlıyı bekliyorum neden iptal etmiş diye bakalım sebebi neymiş bu seferde 12 saat demese bari
Yazdım 00:00 dan sonra talep verin diyor bakalım 15 dk sonra yine talep verelim ne olacakBağlanırsan burayada yazar mısın
6 saat kuralı geçerli mi halaYazdım 00:00 dan sonra talep verin diyor bakalım 15 dk sonra yine talep verelim ne olacak
ne mübarek adammışsın 11 dk oldu işleme bile alınmadı1 dakika demedi ödedi
çekim reddedildine mübarek adammışsın 11 dk oldu işleme bile alınmadı
İlk çekimin miçekim reddedildi
çekim butonunu da pasife almışlar benimçekim reddedildi
Evetİlk çekimin mi
Umarım öder bizde ikinciyi bekliyoruz
20.000 TL'ye kadar olan yatırım tutarında günde 2 kere, tek seferde maksimum 50.000TL olarak 100.000 TL - 12 saatte 1 kereUmarım öder bizde ikinciyi bekliyoruz
Şimdi çekim verdim işleme aldı bakalım ödeyecek mı20.000 TL'ye kadar olan yatırım tutarında günde 2 kere, tek seferde maksimum 50.000TL olarak 100.000 TL - 12 saatte 1 kere
12 saatte 1 anladım ben bu tutar aralığı için
ne zaman verdin talep? benim 40 dk dır işleme alınıyor konumunda, işleme alınmadı hala. Hillpays havale verdimben 3 gün önce 2000 tl yaptım ödeme yapmaz diye yatırmadım
şimdi yatırdım işlemde bakalım bi ibnelik çıkmaz inşallah
benimde daha yeni verdim dostne zaman verdin talep? benim 40 dk dır işleme alınıyor konumunda, işleme alınmadı hala. Hillpays havale verdim
işleme alındı mı, yoksa işleme alınıyor konumunda mı? Hangi yöntemle verdin bir de?benimde daha yeni verdim dost
Ödendi oldu şimdi ama henüz gelmedi bakalım gelecek mi 3-5 dk yaişleme alındı mı, yoksa işleme alınıyor konumunda mı? Hangi yöntemle verdin bir de?