- 9,090
- 5,465
- 113
Ben kod kısmın da paylaşım yaptım ona cevap geldi zannetim bunu çektim çoktan geldiYatırım şartı yok neden aradin
Ben kod kısmın da paylaşım yaptım ona cevap geldi zannetim bunu çektim çoktan geldiYatırım şartı yok neden aradin
Takılıyorum dostum kazancın dayim olsun 😅300 TL görürsün artık diyon ya daha ne diyim 😂🤣🤣
Bana Multi deyip iptal etti œBen kod kısmın da paylaşım yaptım ona cevap geldi zannetim bunu çektim çoktan geldi
Yeri burası değilÇekim hızı mükemmel teşekkürler grandpashabet Ekli dosyayı görüntüle 844334
kaybettikÜye olduk
Bende oyle[
kaybettik
4500. Bakiye yaptım 300 çekim verdim müşteri kilitli moduna aldılar canlı desteğe bağlandım altyapı falan filan dediler kolpa bunlarBen kod kısmın da paylaşım yaptım ona cevap geldi zannetim bunu çektim çoktan geldi
Valla bana ödemişlerdi kanka şansıma demek ki milletin siliyolar hep4500. Bakiye yaptım 300 çekim verdim müşteri kilitli moduna aldılar canlı desteğe bağlandım altyapı falan filan dediler kolpa bunlar
100 TL sigara parası çekimi verdim bakalım gelecekmi
100 tl de ödesin bir zahmet100 TL sigara parası çekimi verdim bakalım gelecekmi
Hepsi aynı bahane alismislar şerefsizlerBunlar harbi kolpa ip dedi ilk defa burda gördüm üyelik açtım birden fazla hesabınız bulunmakta dediler
Multi hesap dedi şerefsiz iptal etti parayı sildiler dolandırıcı site buŞaka gibi bonusla oynarken 29 liraya 500 x attı 15 bin küsartlı para oldu 300 tek çekebilecem kendi paramızla oynasak atmaz o kadar çarpan
Burda bile multsin adın Zehra normaldirMulti hesap dedi şerefsiz iptal etti parayı sildiler dolandırıcı site bu