- 3,777
- 2,474
- 113
Sende var ol hayırlı akşamlar dostVar ol can dostum 😎
Sende var ol hayırlı akşamlar dostVar ol can dostum 😎
Garibanız dostBende az önce soğan yedim![]()
Abim naberSende var ol hayırlı akşamlar dost
Sağolasın kardeşim şükür iyiyim seni sormalı,Bayağıdır yoktun göremedimAbim naber
Bi bıraktık geri geldik abim ben de iyiyim geçmiş bayramın mübarek olsun keyifler nasılSağolasın kardeşim şükür iyiyim seni sormalı,Bayağıdır yoktun göremedim
Sağol kardeşim seninde geçmiş bayramın mübarek olsun,allah'a şükür bi yaramazlık yok,iyi yapmışsın arada ara vermek iyidir 👍Bi bıraktık geri geldik abim ben de iyiyim geçmiş bayramın mübarek olsun keyifler nasıl
Yakında gelir fşfşşccşcşTesti kebabı tarifi gelmez mi
kaç kat çevrim
- Kebap İçin kıymayı derin bir kap içerisine alalım.
- Üzerine minik minik doğradığımız soğan, biber, maydanoz, kabuğunu soyup doğradığımız domates ve de baharatları ekleyip yoğuralım, malzemeler iyice karışsın.
- Tepsiye bir santim kalınlığında olacak şekilde elimizle bastırarak döşeyelim.
- Üzerine yuvarlak dilimlediğimiz patates, domates ve biberleri dizelim.
- Uygun bir karıştırma kabında salçayı suda eritip yemeğimizin en üstüne gezdirelim.
- Son olarak yemeğimizi önceden ısıttığımız 180 derece fırında patatesler iyice pişip üzerleri kızarana dek yaklaşık 40 dakika pişirelim. Pişen tepsi kebabımız servise hazır. Afiyet olsun.Ekli dosyayı görüntüle 761322
Bu arada bende sadece karıştırma kabı var yapabilir miyim bu tarifi?
- Kebap İçin kıymayı derin bir kap içerisine alalım.
- Üzerine minik minik doğradığımız soğan, biber, maydanoz, kabuğunu soyup doğradığımız domates ve de baharatları ekleyip yoğuralım, malzemeler iyice karışsın.
- Tepsiye bir santim kalınlığında olacak şekilde elimizle bastırarak döşeyelim.
- Üzerine yuvarlak dilimlediğimiz patates, domates ve biberleri dizelim.
- Uygun bir karıştırma kabında salçayı suda eritip yemeğimizin en üstüne gezdirelim.
- Son olarak yemeğimizi önceden ısıttığımız 180 derece fırında patatesler iyice pişip üzerleri kızarana dek yaklaşık 40 dakika pişirelim. Pişen tepsi kebabımız servise hazır. Afiyet olsun.Ekli dosyayı görüntüle 761322
Tabi kiBu arada bende sadece karıştırma kabı var yapabilir miyim bu tarifi?