- 3,316
- 1,846
- 113
Bu ne sürat şimdi 🤔
Bu ne sürat şimdi 🤔
GidilmiyorBu ne sürat şimdi 🤔
bende bu durumlarda kaldım zamanında 1-2gün gece dışarda idare etmiştimde sonradan mecbur evdekileri aradım eve döndüm senin durumun buna müsaitmi bilmiyorumda knk bu 3-4 gunde matbet ve jojobet 50-100 tlye 3-4k para dağıttı nasıl kaçırdın onlarıHele ki birde gidecek kalacak yerin olmazsa hiç çekilmiyor. İki gündür bi şekilde pansiyon parasını bulduk verdik ama bugün tamamen sifiriz artık napacam bilmiyorum
Eko🍑 Lazimmis
Gidilecek bir gün inşallahGidilmiyor
500 at en kaliteli seftaliyi yedireyim
Yahu bi dur sen sevgilinin konusuna gitsene burada işin ne
Kanka evdekiler den zor bela pansiyon parasi aldım. Kumarci adamız geçmişimiz afedersin bok cukuru milletten hep yalan dolan la para aldık kumar oynadık kimsede kredimiz kalmadı sanki bu günler hiç gelmeyecekmis gibi düşünmedik şimdide böyle ortada kaldık.bende bu durumlarda kaldım zamanında 1-2gün gece dışarda idare etmiştimde sonradan mecbur evdekileri aradım eve döndüm senin durumun buna müsaitmi bilmiyorumda knk bu 3-4 gunde matbet ve jojobet 50-100 tlye 3-4k para dağıttı nasıl kaçırdın onları
+6 basılmış taze yırtıksiz don var olur mu?500 at en kaliteli seftaliyi yedireyim
Yaşadık en kralını dostKanka evdekiler den zor bela pansiyon parasi aldım. Kumarci adamız geçmişimiz afedersin bok cukuru milletten hep yalan dolan la para aldık kumar oynadık kimsede kredimiz kalmadı sanki bu günler hiç gelmeyecekmis gibi düşünmedik şimdide böyle ortada kaldık.
Kısacası hak ettik
Yok dost kim versin herkesin hali ortada. Eyvallah sağolasın düşünmen bile yeterDün başka formda da yazmıştın kimse yardımcı olmadı mı bende yok vala olsa gonderirdim bu bayramda sitelerden 1 lira bile çekemedim
Ekrem burası goy goy konusu evet ama sana göre değil seni sevgilinin konusuna alalım haydi kardeşim+6 basılmış taze yırtıksiz don var olur mu?
Biz de yasamayacakmis gibi hareket ettik şimdide böyle isde kaldık ortada neyse Allah büyük çıkar bir yolYaşadık en kralını dost
Gumarbaz kanquru ziplaaYaşadık en kralını dost
Otostop çekmeye bak adamlar otostop çekim Avrupa'dan Asya'ya gidiyorlarBiz de yasamayacakmis gibi hareket ettik şimdide böyle isde kaldık ortada neyse Allah büyük çıkar bir yol
Kanka biz yapamayız o işleri heleki bu şansızlıkla hiç olmaz başımıza harbi bir bela gelir. İşin kötü yanı karsdan Malatya ya sadece 2 araba var ikiside öğlen 12 deOtostop çekmeye bak adamlar otostop çekim Avrupa'dan Asya'ya gidiyorlar