- 34,952
- 9,525
- 113
@kdr44 😁😁 gidilmiyor
Yollar bozuk gidilmiyor kalmadı cepte mangır gidilmiyor ben varamadım evime gidilmiyor 🤓😁😁
Yollar bozuk gidilmiyor kalmadı cepte mangır gidilmiyor ben varamadım evime gidilmiyor 🤓😁😁
Hiç sorma ya valla bunalıma girdim iyice kimin ahını bedduasini aldım bilmiyorum@kdr44 😁😁 gidilmiyor
Kayısınız iyi mi@kdr44 😁😁 gidilmiyor
Arkadaşım Kars’ta kaldı 😁Kayısınız iyi mi
🙄 Yemek için miKayısınız iyi mi
Kurtulacam buradan inşallah benim için Türkiye'de artık 80 il varArkadaşım Kars’ta kaldı 😁
Hiç benim karsda mahsur kalisim konusuluyor 😂Ne yaşanıyor burda
geçmiş olsun hava soğukmu ordaHiç benim karsda mahsur kalisim konusuluyor 😂
Aynen🙄 Yemek için mi
Şuan sıcakta dün çok soğuktu geceleri felaket soğukgeçmiş olsun hava soğukmu orda
Hmm anladım yeşil mi sarı mi
soğuk memleket çekilmezŞuan sıcakta dün çok soğuktu geceleri felaket soğuk
Böyle sarılı pembeli olanlar var tam olmuş olanlarHmm anladım yeşil mi sarı mi
Mustafa’mın mangırı bitti bende de kalmadı Mustafa’m Kars’a damat gitti 😁Hiç benim karsda mahsur kalisim konusuluyor 😂
Hele ki birde gidecek kalacak yerin olmazsa hiç çekilmiyor. İki gündür bi şekilde pansiyon parasını bulduk verdik ama bugün tamamen sifiriz artık napacam bilmiyorumsoğuk memleket çekilmez
Temmuzda görüşelim ara beniBöyle sarılı pembeli olanlar var tam olmuş olanlar
😔😔 Allah etmesin Kars topraklarina daha ayak bile basmamMustafa’mın mangırı bitti bende de kalmadı Mustafa’m Kars’a damat gitti 😁
😒😔😔 Allah etmesin Kars topraklarina daha ayak bile basmam
🍑 LazimmisNe yaşanıyor burda