- 20,085
- 12,191
- 113
Oo kankam paralanmışsın mesajını bekliyorum sjjdkdkd1500 ödediler
Oo kankam paralanmışsın mesajını bekliyorum sjjdkdkd1500 ödediler
Başkan bu freespin kazancını cekebiliyor muyuz ben bişi anlamadım millet hep yatırımını çevirip çekmiş ne diye freespin verdiler o zaman bilgin varmıSite ödeme.yapiyormu yatirim yapicam
Başkan freespin kazancımi çektin yatirimini mi bişi anlamadım ben bu freespin kazancına ne oldu o zaman250 yatırım yapıldı 750 çekildi teşekkürler
Başkan bu bonustan bişi anlamadım şimdi bu freespin kazancını cekebiliyormuyuz bı turlu anlamadım1500 ödediler
yatır çekBaşkan bu bonustan bişi anlamadım şimdi bu freespin kazancını cekebiliyormuyuz bı turlu anlamadım
Freespinden en fazla ne kadar cekebiliyoruz başkan canlı desteğe ulaşamadım bilgin varmıyatır çek
Kardeş direk yatırım yap yaptiqin paranı bir kayi çevir cekim yapBaşkan bu freespin kazancını cekebiliyor muyuz ben bişi anlamadım millet hep yatırımını çevirip çekmiş ne diye freespin verdiler o zaman bilgin varmı
500 senin ana paran zaten 1000 TL bonustan kazanç saglamissin bol şansBaşkan bu bonustan bişi anlamadım şimdi bu freespin kazancını cekebiliyormuyuz bı turlu anlamadım
250 tl ye 750 500 tlye 1500 tlFreespinden en fazla ne kadar cekebiliyoruz başkan canlı desteğe ulaşamadım bilgin varmı
Senden gene kimlik istemiş benden onuda istemediKimliği 4. Yüklemem sürekli red geliyor canlıya da bağlanamıyorum şimdi tekrar çekim verdim yine red gelirse ne yapabilirim yardımcı olacak varmı(canlıya sor diyebilirsiniz 48 dk oldu bağlanmadı)