- 1,012
- 855
- 113
49 milyon işlem vay beAynn doğru habermis knk
49 milyon işlem vay beAynn doğru habermis knk
Koymuş dostum zaten adamlar tutuklanmış ofiste bütün her şeye el koyulmuş sen olayı anlamamışsın 😅devlet el koysatum bılgısayar cıhazlara el koyar hesapları aktıf adamları n calışanları şuanda bıle telefonlara bakıyor nasıl el koymuş devlet
Devlet diyor ki her şeyine el koyuyorum ve beni oluyor kayyum atıyorum diyor. İstediğim kişiye de işletmesini veririm diyor. Fetö de ki şirketler örneğidir İstikbal falan.Yani bu ne biçim mantık dostum aynı kişiye ait flash tv'ye de el konuldu onlar da yayına devam ediyor şu an. Kayyum atanan belediyelerde mesela hayat duruyor mu.
Faİzi yok öyle gelir durur üstündepayfix patladığına göre olası cezaları konuşalım ceza gelmesi durumunda ödemezsek resmii gelirimiz vs de yoksa başımıza ne gelir ceza öyle duruyor mu
Bana 2 sene önce ki kağıt ceza Ocak ayında geldi 17.000 TL. Payfixden gelse bile 2-3 sene sürüyor hemen gelmez.payfix patladığına göre olası cezaları konuşalım ceza gelmesi durumunda ödemezsek resmii gelirimiz vs de yoksa başımıza ne gelir ceza öyle duruyor mu
Hee adamlar salaktı adına banka hesabına çektiğin paralar nolcak peki madem başkası açtıKarakol çağırırsa söyleyin benden habersiz açılmış bir hesap 😁
aynen orda dikiş tutmaz mecburen yıne aynı yalanı soylucez pugb knıght onlıne oyunlarına item alış satış yapıyodum komısyonsuz dıyeHee adamlar salaktı adına banka hesabına çektiğin paralar nolcak peki madem başkası açtı![]()
o zamanda seçim olucak ordan yırtarız belkiBana 2 sene önce ki kağıt ceza Ocak ayında geldi 17.000 TL. Payfixden gelse bile 2-3 sene sürüyor hemen gelmez.
bu sefer ceza gelecekse ellerini çabuk tutarlar 1 2 senede geliyorsa para kuş oluyor zatenBana 2 sene önce ki kağıt ceza Ocak ayında geldi 17.000 TL. Payfixden gelse bile 2-3 sene sürüyor hemen gelmez.
2023 senesının ceza tutarını öğrenelımdebu sefer ceza gelecekse ellerini çabuk tutarlar 1 2 senede geliyorsa para kuş oluyor zaten
Aynen el koyulsa kapalı olurdu aktif ama son 500 kalmıştı onuda çektikenteresan olan konu el konuldu dıyor ama müşterı hızmetlerı aktıf şımdı aradım hesabımdakı kalan paramı cektım kım el koymuş bunlara![]()
Hapis ihtimali de var. Şimdi diyeceksin ki milyonları hapse mi tıkacaklar. Evet tıkamazlar ama göz korkutup el etek çektirmek için birkaç 100 kişiyi tutuklayabilirlerpayfix patladığına göre olası cezaları konuşalım ceza gelmesi durumunda ödemezsek resmii gelirimiz vs de yoksa başımıza ne gelir ceza öyle duruyor mu
Oynayana bişey olmaz sadece para cezasıHapis ihtimali de var. Şimdi diyeceksin ki milyonları hapse mi tıkacaklar. Evet tıkamazlar ama göz korkutup el etek çektirmek için birkaç 100 kişiyi tutuklayabilirler