Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Bahigo Yatırımsız Deneme Bonusu

gokce25

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,801
785
113
Şikayet olmayan site yok zaten doğru söylüyorsun. Domaini4 hane olmuş baksana eski demek ki. Ödemeyecek olsa bonus için adını öyle kötüye çıkarmaz sanki mantıken. Ama bilmiyorum))
Çok eski ben 4 sene önce üye oldum ama hiç yayirim yaomamistim

Cimbomua28

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
105
24
18
Beyler yatırımsız telegram da dolanırken gördüm kaç TL veriyorlar bilmiyorum sorun isterseniz 30x çevrim sınırsız çekimi varmış siteyi yeni gördüm paylaşıyım dedim site ne kadar sağlam bilmiyorum ama yatırımsız olduğu için bence denenir bol şans herkese bahigo1523.com oyun sweet baklava
Sitenin lisansı yok merdiven altı

Karaelmas

Jackpot ! Bir gün mutlaka...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,849
4,816
113
İki kod ikisi de 40 kusur verdi, eğer ben 20 senedir slot oynuyorsam ve biraz da olsa tecrübem varsa bu sitenin slotları ayarlı değil, kayarlı.Komple hemde.Birkac sene önce birkaç defa 1k civarı yatırım yapmıştım, 1 lira 1 lira çevirdim 12 dk da para sıfırlandı, hiçbir slotu çalışmıyor, her spine ayar çekilmiş gibi

Asil1989

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
962
347
63
Şikayet olmayan site yok zaten doğru söylüyorsun. Domaini4 hane olmuş baksana eski demek ki. Ödemeyecek olsa bonus için adını öyle kötüye çıkarmaz sanki mantıken. Ama bilmiyorum))
Ödüyor ama çok geç 20 saati bulduğu oluyor arkadaşım😎