- 23,780
- 10,595
- 113
Allah iyiliğini versin bro haykırdım aw 😅😅🤣🤣Noterden geliyorum yatarsa fidanları totonda büyütecem
Allah iyiliğini versin bro haykırdım aw 😅😅🤣🤣Noterden geliyorum yatarsa fidanları totonda büyütecem
Bu nasıl bir kafa çok zorPsg 1.5 üst atar Babanızın tarlasını basın
Ekli dosyayı görüntüle 776680
Kral çok zor Arsenal aşırı iyi kendi sahasında bideSS aldık dost bilgin olsun 😁😁
aşırı iyiyse neden şampiyon olamadı kanka. herkes real e 3 attığının büyüsünde psg bu sezon barca ile birlikte avrupada en iyi topu oynayan takım. liverpool'a ilk maç yenildi gitti ingiltere'de aldı turu. bi de kontra futboluna çok uygun bir takım arsenal'e karşı erken gol bulursa çok rahat 3 olurlar bugün.Kral çok zor Arsenal aşırı iyi kendi sahasında bide
Ya 2. Tarlayı alıcaz ya da eldekinden olucazPsg 1.5 üst atar Babanızın tarlasını basın
Kayin babamin tarlasini bastim, umarim gelir.Psg 1.5 üst atar Babanızın tarlasını basın
bol.sans umarım gelir kralPsg 1.5 üst atar Babanızın tarlasını basın
Baro bol şans kralPsg 1.5 üst atar Babanızın tarlasını basın
Ya kral bence Arsenal 2 gol yemezaşırı iyiyse neden şampiyon olamadı kanka. herkes real e 3 attığının büyüsünde psg bu sezon barca ile birlikte avrupada en iyi topu oynayan takım. liverpool'a ilk maç yenildi gitti ingiltere'de aldı turu. bi de kontra futboluna çok uygun bir takım arsenal'e karşı erken gol bulursa çok rahat 3 olurlar bugün.
Paris 1.5 isabetli şut çeker gelsin önce de gole sonra bakılır 😂😂Psg 1.5 üst atar Babanızın tarlasını basın
arsenal'i fazla büyütmüşsün kanka gözünde psg'i izlememişsin sanırım bu sezon tabi ne olacak bilemeyiz ama arsenal yense de 3-2 falan biter psg banko gol bulur. finali de psg inter oynayacak gibi geliyor .dYa kral bence Arsenal 2 gol yemez
Arsenal final oynar bugün yener fransada berabere kalır turu atlar bence
Barcelona yarın interi delik deşik eder be kankaarsenal'i fazla büyütmüşsün kanka gözünde psg'i izlememişsin sanırım bu sezon tabi ne olacak bilemeyiz ama arsenal yense de 3-2 falan biter psg banko gol bulur. finali de psg inter oynayacak gibi geliyor .d