- 158
- 36
- 28
Gitti 1000 liram 😭😭😭
Hiç bi zaman kesin diye bir şey yok ki o oranı verdilerse vardır bi bildikleri tarla bassınlar diye 2 oran açmadılar heralde 😅suç bizim kenanın ahahsga futbolda ben daha herhangi bir Türk takımının Türk oyuncunun para kazandırdığını görmedim hepsi şirketlere çalışıyorlar
Çok bilmişlik taslamalari ben bitiriyor zaten tahminde bulunursun tutar tutmaz belirsiz de kesin tutar %100 banko gibi lafları duyunca gülüyorum benDemekki neymiş balonu çok sisirince patliyomus
Kumarı icat eden adam bile gelsin üst üste maç bilemez birde millete akıl vermeye kalkıyorlar burdaÇok bilmişlik taslamalari ben bitiriyor zaten tahminde bulunursun tutar tutmaz belirsiz de kesin tutar %100 banko gibi lafları duyunca gülüyorum ben
😂😂😂😂😂 analizciyi değiştir senBu maçta bozma ihtimalin çok ama çok zor yatma ihtimali mucize ötesi analizlere göre
Dostum güzel maçlar veriyorsun helal olsun çoğu da tutuyorda bu şekilde emin konuşma biri görür sağlam girer kaybeder papaz olursun bunun geleceğini düşünüyorum de geç
👌🏿👌🏿👌🏿👌🏿👏👏👏👏Gelebilir ama kesin konusmayin bence rakip takim kalbruslu takim
Bize günde 50 kişi kahvede su kesin bu kesin diyor umursamıyoruz yakın arkadaşımız olduğu halde sen gelip burda bitanesi paylaşım yapmış belliki son paran üzecek derecede seni gidip niye basiyon kral çok bilen adam parayı şu güne kadar saten harbiden vurmuştu kazanırsın kaybedersin öyle gelip gider bu iddiada yok neneni baş yok şunu baş sor bakalim kendi ne basmış çok garanti diye burda teşvik ediyor bukadar güvenen insan en az 30 k yemez içmez maaşını basar atsın bir kupon da görelim neyse buda size ders olsun bariGitti 1000 liram 😭😭😭
vardır vardır şirketler bizim kenanı bağlamışlar davar gibi oyna arkadan da cebini dolduralım diye kesinlik katmışlardır ben aslında bir siyahilerin forvet olduğu bir de bizim Türkler'in maçlarına oynamazdım hepsi şirketlere çalışıyorlar boşuma denk geldiHiç bi zaman kesin diye bir şey yok ki o oranı verdilerse vardır bi bildikleri tarla bassınlar diye 2 oran açmadılar heralde 😅
Kenanın cebi doldurmaya gerek yok yeteneksiz zaten fazla abartıldıvardır vardır şirketler bizim kenanı bağlamışlar davar gibi oyna arkadan da cebini dolduralım diye kesinlik katmışlardır ben aslında bir siyahilerin forvet olduğu bir de bizim Türkler'in maçlarına oynamazdım hepsi şirketlere çalışıyorlar boşuma denk geldi
şike zaten şirketleri batırmaya yönelik yapılır,niye şirketler kenana para veriyorvardır vardır şirketler bizim kenanı bağlamışlar davar gibi oyna arkadan da cebini dolduralım diye kesinlik katmışlardır ben aslında bir siyahilerin forvet olduğu bir de bizim Türkler'in maçlarına oynamazdım hepsi şirketlere çalışıyorlar boşuma denk geldi
Kimseden öyle bir şey istedigine emin değilsen günahını alma eminsende yonetime bildirebiliyorsun@Faga sen ne boş iğrenç bir insansın kendi paranla basamadigin maçları millete bastırıp kazaninca çorba parası istiyorsun yatincada yok oluyorsun bu adamin banlanmasi lazım gerçekten
Birde paramı istemiş kimden ?? 😅@Faga sen ne boş iğrenç bir insansın kendi paranla basamadigin maçları millete bastırıp kazaninca çorba parası istiyorsun yatincada yok oluyorsun bu adamin banlanmasi lazım gerçekten