Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Babanızın Tarlasını Basın Vol 7 | Cagliari - Juventus

Kupon Miktarı
2000
Kupon Oranı
2.08

Baronizm

Biat Etmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,988
6,626
113
Dostum güzel maçlar veriyorsun helal olsun çoğu da tutuyorda bu şekilde emin konuşma biri görür sağlam girer kaybeder papaz olursun bunun geleceğini düşünüyorum de geç
Özellikle belirtiyorum zaten paylaştığım maçlara maksimum 1 2k atın harçlığınızi alın çıkın diye

gokhan85

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,101
366
83
Kendi basa basa aç kalmış baskalarini da yonlendiriyor.acaba juventusun bundan haberi var mı? Bunlara inanmayın çok biliyormuş gibi yapıp özelden Mac isteyen kerizleri kekliyecek.burdaki sadece reklam diyeyim

Baronizm

Biat Etmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,988
6,626
113
Kendi basa basa aç kalmış baskalarini da yonlendiriyor.acaba juventusun bundan haberi var mı? Bunlara inanmayın çok biliyormuş gibi yapıp özelden Mac isteyen kerizleri kekliyecek.burdaki sadece reklam diyeyim
Herhalde forumda ilk defa beni görüyorsun

gokhan85

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,101
366
83
Herhalde forumda ilk defa beni görüyorsun
Burada çok gördüm boyle şunu basın yok garanti Mac yüzde 1 milyon gibisinden yazık ya Mac bu nasıl babanızın tarlasini satın deyip milletin vebalini alıyorsun.futbolcu bile bilmiyor maçta ne olacağını sen tarla basın diyorsun

Baronizm

Biat Etmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,988
6,626
113
Forumda 60 mesajı olan adamın 5500 mesajı olan adama atığı iftiraya bak hele 🙃🙃🙃🙃

Baronizm

Biat Etmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,988
6,626
113
Burada çok gördüm boyle şunu basın yok garanti Mac yüzde 1 milyon gibisinden yazık ya Mac bu nasıl babanızın tarlasini satın deyip milletin vebalini alıyorsun.futbolcu bile bilmiyor maçta ne olacağını sen tarla basın diyorsun
Babanızın tarlasını basın dedigimi ironi olarak söylediğimi anlıyor benim forumdaki agalarim

slkbu123

Ayrıcalıksız Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,269
708
113
ıronı yapmıs dostum

Brn2nl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,234
8,284
113
seriyi 10 a kadar tamamlasan ve hepsi 10 tanesi de gelse millet oynamadığına ne pişman olur her biri 2 orandan milyonlar yapar

Baronizm

Biat Etmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,988
6,626
113
Arkadaşlar babanızın tarlası falan işi ironidir benim için bu maç tutar yani size oynayın demiyorum haaa parası olan veya 1 2 k basıp harçlığını alabilir veya hiç oynamaz oyna demiyorum zaten yani ben size kalkıp verdigim maça 30 40k basın demiyorum yani bu benim için bir totem hepinize iyi forumlar

Brn2nl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,234
8,284
113
Kasa atarak gitmesi lazım o da vol2 ya da 3 de bir maç patladı orada oturup aglardin muhtemelen 😂
kral sen fb kazanır dedin ya çifte gs oynarım ben senin şansın gitti 3 maç paylaştığın zaman 3 üne de oynadım senin şansın artık bu arkadaşa geçti 10. da patlayabilir fhhfh

Baronizm

Biat Etmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,988
6,626
113
Fb gs maçı yarıda kalır bahsi varmi ki suaqq😀😁😁😀

Mafiaso

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,694
4,583
113
kral sen fb kazanır dedin ya çifte gs oynarım ben senin şansın gitti 3 maç paylaştığın zaman 3 üne de oynadım senin şansın artık bu arkadaşa geçti 10. da patlayabilir fhhfh
Kazandiklarimdan mi bahsediyorsun kaybettiklerimden mi kazandirdiysak ne güzel bakma 45k para biraktim iki gün önce birazini topladik yoksa besiktas atletico trabzon çok banko maclardi asla kacirmazdim