Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Babamın Hesabında 150 Bin Ek Hesap Limitini Çekip Kumarda Batırdım 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

salvadore

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,220
623
113
Babamın hesabında 150 bin ek hesap limitini çekip kumarda batırdım ne yapacağım bilmiyorum ve en geç 4 gün içinde babam farkeder bu durumda herhangi bir şey yapabilir miyim bir fikri olupta beni az da olsa rahatalatabilecek birisi var mi
Harbi sıyırmışsınız siz. Bir bok yedin bari kendine güldürmek için konu açma 😂😂 4 gün içinde birşey yapılabilir mi diye birde soru sormuş 😂😂😂😂

Warosa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,403
2,231
113
Canı sıkılan saçma sapan konular açmaya başladı.

safa61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,865
2,154
113
Kardeş yaşın kaç bilmiyorum ama 150 bin ek hesap dediğini göre çok da kötü durum da bir aile değilsiniz sana tavsiyem yediğin boku yalansız babana anlatıp, söyleyeceği şeyleri de kulağına küpe yapıp, bu illeti tez zaman da oynamamak üzere hayatından çıkarman

Novasky

... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
48,743
53,285
113
Çok zor. Aile içi sıkıntı yaşayacaksın maalesef. Ama canın alınmayacak. El birliğiyle halledeceksiniz. Fakat ömür boyu baban sana güvenmeyecek artık. Açıkca söyle önce annene sonra annenle beraber babana.
Bence ilk babasina söylesin hatta anama soyleme desin çünkü anası hayatının sonuna kadar kafasına kakar ve her fırsatta şöyle

Mesela şöyle diye bilir anne yemek hazirmi 150 binle yemisindir sen yiyecegini anne pantolonunu yikadinmi 150 ile yikatmissindir veya yıkayacak birini bulmussundur anne var uzerinde 200-300 git 150 kimle yediysen o versin vs vs 100 sene bunları duyarsın baba birkere sopalar git çalış öde der kapanır konu 😂

salvadore

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,220
623
113
Baba bu konulara laf etme muhabbetinizi çözemedim ulan zaten öğlen saati forumun aktiflik durumu belli eleman muhabbete açmış konuyu niye salça oluyorsun yorum yapma girme okuma o zaman amk
O da fikrini belirtmiş yasak mı

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,327
6,601
113
Birşey olmaz böyle evlatlar her zaman yaranır
Hırsız , arsız , torbacı, eroinci vs bütün evlatların babaları çocuklarına tapar
Efendi isen her başları sıkıştığında koştuysan yaranamazsın
Şimdi 2-3 gün söylenirler ondan sonra bu çocuğun ne sıkıntısı var diye kafayı yerler birde gelip senden özür dileyip ağlarlar
Böyle insanlar her zaman ailesine yaranır

SagopaKJ

𝓥𝓸𝓵𝓴𝔂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,279
2,464
113
Babamın hesabında 150 bin ek hesap limitini çekip kumarda batırdım ne yapacağım bilmiyorum ve en geç 4 gün içinde babam farkeder bu durumda herhangi bir şey yapabilir miyim bir fikri olupta beni az da olsa rahatalatabilecek birisi var mi
Casus programlar kol geziyor baba ben yapmadım diye anlat

HzEetoo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
989
1,372
93
yorumları okumadım kim demiş diye ama direkt evi terket en temizi ne onlar seni vurmakla uğraşsın nede sen açıklama yapmakla kanka

mertu99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,969
958
113
Baba bu konulara laf etme muhabbetinizi çözemedim ulan zaten öğlen saati forumun aktiflik durumu belli eleman muhabbete açmış konuyu niye salça oluyorsun yorum yapma girme okuma o zaman amk
İlla bonus konuşulcak bu forumda.
Biri 100 freespin eklemiş
Biri 500 tl eklemiş
Biri iyilik akımı diye kıbrııs tatiline göndermiş hesap kontrol
Yada 1000 yap 200 çekli kod
Yada 10 kişi 1 k dağıtmlı etkinlik olması lazım bu forumda başka türlüsüne izin imkan yok.

salvadore

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,220
623
113
@Shellac @Daimon bence bu konuyu kapatın hem konuyu açanın yaptığı iyi birşey değil . Hemde tartışmalar oluyor gerek yok

Warosa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,403
2,231
113
Ciddi bir konu açılacak olsa kimse s*kine takmayacak gir gir samata olacak forum kirleniyor

Shooter34

Sadece BEŞİKTAŞ.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,450
3,943
113
İlla bonus konuşulcak bu forumda.
Biri 100 freespin eklemiş
Biri 500 tl eklemiş
Biri iyilik akımı diye kıvrıs tatiline göndermiş hesap kontrol
Yada 10 kişi 1 k dağıtmlı etkinlik olması lazım bu forumda başka türlüsüne izin imkan yok.
Aynen öyle dost bitmiyorlar..

BJKrussz

Tek 🔫
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,749
4,681
113
Pazartesi evlatlıktan red edilip uzaklaştırma alır kesin

rapeme

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
944
296
63
demek babanın maaşı yuksek ve vadeli hesapta parası varkı ek hesabı 150.000 tl bişey olmaz en fazla 36 ay taksıtlendır babanın maaşından kesılsın anlamaz yaşlıysa :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...