- 4,450
- 3,943
- 113
Ah ah ne demezsin..Hayırlı evlat
Ah ah ne demezsin..Hayırlı evlat
Harbi sıyırmışsınız siz. Bir bok yedin bari kendine güldürmek için konu açma 😂😂 4 gün içinde birşey yapılabilir mi diye birde soru sormuş 😂😂😂😂Babamın hesabında 150 bin ek hesap limitini çekip kumarda batırdım ne yapacağım bilmiyorum ve en geç 4 gün içinde babam farkeder bu durumda herhangi bir şey yapabilir miyim bir fikri olupta beni az da olsa rahatalatabilecek birisi var mi
Baba bu konulara laf etme muhabbetinizi çözemedim ulan zaten öğlen saati forumun aktiflik durumu belli eleman muhabbete açmış konuyu niye salça oluyorsun yorum yapma girme okuma o zaman amkCanı sıkılan saçma sapan konular açmaya başladı.
Gerçekten öyleCanı sıkılan saçma sapan konular açmaya başladı.
Bence ilk babasina söylesin hatta anama soyleme desin çünkü anası hayatının sonuna kadar kafasına kakar ve her fırsatta şöyleÇok zor. Aile içi sıkıntı yaşayacaksın maalesef. Ama canın alınmayacak. El birliğiyle halledeceksiniz. Fakat ömür boyu baban sana güvenmeyecek artık. Açıkca söyle önce annene sonra annenle beraber babana.
O da fikrini belirtmiş yasak mıBaba bu konulara laf etme muhabbetinizi çözemedim ulan zaten öğlen saati forumun aktiflik durumu belli eleman muhabbete açmış konuyu niye salça oluyorsun yorum yapma girme okuma o zaman amk
Casus programlar kol geziyor baba ben yapmadım diye anlatBabamın hesabında 150 bin ek hesap limitini çekip kumarda batırdım ne yapacağım bilmiyorum ve en geç 4 gün içinde babam farkeder bu durumda herhangi bir şey yapabilir miyim bir fikri olupta beni az da olsa rahatalatabilecek birisi var mi
İlla bonus konuşulcak bu forumda.Baba bu konulara laf etme muhabbetinizi çözemedim ulan zaten öğlen saati forumun aktiflik durumu belli eleman muhabbete açmış konuyu niye salça oluyorsun yorum yapma girme okuma o zaman amk
Ciddi bir konu açılacak olsa kimse s*kine takmayacak gir gir samata olacak forum kirleniyorBaba bu konulara laf etme muhabbetinizi çözemedim ulan zaten öğlen saati forumun aktiflik durumu belli eleman muhabbete açmış konuyu niye salça oluyorsun yorum yapma girme okuma o zaman amk
Aynen öyle dost bitmiyorlar..İlla bonus konuşulcak bu forumda.
Biri 100 freespin eklemiş
Biri 500 tl eklemiş
Biri iyilik akımı diye kıvrıs tatiline göndermiş hesap kontrol
Yada 10 kişi 1 k dağıtmlı etkinlik olması lazım bu forumda başka türlüsüne izin imkan yok.
Sen bide deneme bonusu sayfasına bak 2000 yap 200 çek için insanlar birbirini vuruyoeAynen öyle dost bitmiyorlar..