- 3,282
- 2,061
- 113
Çok zor. Aile içi sıkıntı yaşayacaksın maalesef. Ama canın alınmayacak. El birliğiyle halledeceksiniz. Fakat ömür boyu baban sana güvenmeyecek artık. Açıkca söyle önce annene sonra annenle beraber babana.
kral yaptığı çok yanlış bir şey ancak intihat et falan denilmez akıl verme adamaBen kendiminkini oynayınca içmim gidiyor
Birde adamın çalışıp kazanacağı paralyı oynuyorsun abi nasıl bir mantık yaptığınız intihar et sende adam da kurtulmuş olur
Kurgu kelimesini çok yanlış öğrenmişsin dost burası sosyal medya değilKurgu muhabbetleri bırakın artık
Biz 500 1000 yapiyoz bunlar 150bin. 200 bin yapma öyle bulursan oyna bulmazsan sal gitsin dün 20 bin kazandim şimdi 0 var telefon alacaktım alamadık tel parası vardı 3 5 te cepte kalsın dedik hepsi gitti kumar lanet bişey bı boka yaramiyor millete cebinizdeki parayı veriyoruz akıllı olun oynamaayin oyleBabamın hesabında 150 bin ek hesap limitini çekip kumarda batırdım ne yapacağım bilmiyorum ve en geç 4 gün içinde babam farkeder bu durumda herhangi bir şey yapabilir miyim bir fikri olupta beni az da olsa rahatalatabilecek birisi var mi
Adamın kanına girme 😂😂150 daha çek belki kazanrsn
yıla vursak naparAga 150 bini nasıl batırıyonuz bende onu anlamıyorum.
150 bin kasa demek günlük 20 bin tl gelir demek syda 600 bin lira yapar yemeyip tutarsan.
7.2 milyon hiç yemezsenyıla vursak napar
Aynı şeyi 2023 aralıkta yaptım toplam 320 bin TL çektim hepsini kaybettim 2 gün sonra öğrendiler 1 hafta eve gidemedim sonra ödediler tabi daha sonra yine vukuatlarım oldu totalde 500k 1m arası bir zarar oldu yapabileceğin birşey yok aynı benim muhabbet olucak.Babamın hesabında 150 bin ek hesap limitini çekip kumarda batırdım ne yapacağım bilmiyorum ve en geç 4 gün içinde babam farkeder bu durumda herhangi bir şey yapabilir miyim bir fikri olupta beni az da olsa rahatalatabilecek birisi var mi
İşte burda gormek ıstedıgım konuBabamın hesabında 150 bin ek hesap limitini çekip kumarda batırdım ne yapacağım bilmiyorum ve en geç 4 gün içinde babam farkeder bu durumda herhangi bir şey yapabilir miyim bir fikri olupta beni az da olsa rahatalatabilecek birisi var mi
Hayırlı evlatAynı şeyi 2023 aralıkta yaptım toplam 320 bin TL çektim hepsini kaybettim 2 gün sonra öğrendiler 1 hafta eve gidemedim sonra ödediler tabi daha sonra yine vukuatlarım oldu totalde 500k 1m arası bir zarar oldu yapabileceğin birşey yok aynı benim muhabbet olucak.
Bu kumar bizleri bu hâle getiriyor malesef. Yemin ederim bir beş dakka oturup sağlam bir düşünsek bu yaptığımız varya hiçbir iyi birşeye sığmaz. Resmen bu kumar yüzünden kendimizi aciz varlıklar haline getiriyoruz. Babacan yapacak birşey yok. Durumu acikla. Ama samimi bir şekilde. Durumu iyi bir yoldan düzeltmenin peşine duş ve bu an aklından hiç çıkmasın. Düzelir Allah'ın izniyle ama daha fazlası olmasınBabamın hesabında 150 bin ek hesap limitini çekip kumarda batırdım ne yapacağım bilmiyorum ve en geç 4 gün içinde babam farkeder bu durumda herhangi bir şey yapabilir miyim bir fikri olupta beni az da olsa rahatalatabilecek birisi var mi