Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Babamın Hesabında 150 Bin Ek Hesap Limitini Çekip Kumarda Batırdım 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

2002

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,282
2,061
113
Çok zor. Aile içi sıkıntı yaşayacaksın maalesef. Ama canın alınmayacak. El birliğiyle halledeceksiniz. Fakat ömür boyu baban sana güvenmeyecek artık. Açıkca söyle önce annene sonra annenle beraber babana.

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,409
17,317
113
Nasıl bir tavsiye verelim birader git tefeciden borç mu al diyelim içimi rahatlatacak birisi mi var diyorsun inanılmaz aq

Cikcik

🤘cCc Var Olsun Turan Eller cCc 🤘
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
564
442
63
Satacaksan alıcı var böbreği bozdururuz

Hidircan3347

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,387
293
83
Babamın hesabında 150 bin ek hesap limitini çekip kumarda batırdım ne yapacağım bilmiyorum ve en geç 4 gün içinde babam farkeder bu durumda herhangi bir şey yapabilir miyim bir fikri olupta beni az da olsa rahatalatabilecek birisi var mi
Biz 500 1000 yapiyoz bunlar 150bin. 200 bin yapma öyle bulursan oyna bulmazsan sal gitsin dün 20 bin kazandim şimdi 0 var telefon alacaktım alamadık tel parası vardı 3 5 te cepte kalsın dedik hepsi gitti kumar lanet bişey bı boka yaramiyor millete cebinizdeki parayı veriyoruz akıllı olun oynamaayin oyle

mertu99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,971
959
113
Aga 150 bini nasıl batırıyonuz bende onu anlamıyorum.
150 bin kasa demek günlük 20 bin tl gelir demek syda 600 bin lira yapar yemeyip tutarsan.

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,200
2,521
113
Takside boldurup caktirmadan odixen yapacak bişey yok internet bankacılığı kullaniyorsa baban illaki ogrenecek

ntunguc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,018
376
83
Bir salaklık yapıp kaybetmişsin o ara gözün birşey görmemiştir ona yakın şeyleri bende yaptım dünyanın sonu değil 150 bintl para değil artık 1 sene çalışır ödersin. Canını sıkma intihar vs diyenleri duyma üç kuruş para için değmez hatta hiç birşey için değmez

Shooter34

Sadece BEŞİKTAŞ.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,450
3,943
113
Babamın hesabında 150 bin ek hesap limitini çekip kumarda batırdım ne yapacağım bilmiyorum ve en geç 4 gün içinde babam farkeder bu durumda herhangi bir şey yapabilir miyim bir fikri olupta beni az da olsa rahatalatabilecek birisi var mi
Aynı şeyi 2023 aralıkta yaptım toplam 320 bin TL çektim hepsini kaybettim 2 gün sonra öğrendiler 1 hafta eve gidemedim sonra ödediler tabi daha sonra yine vukuatlarım oldu totalde 500k 1m arası bir zarar oldu yapabileceğin birşey yok aynı benim muhabbet olucak.

Yildiraygs87

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,223
2,992
113
Yapmadan sormazsınız yapınca yardım edin ne yapcam

mertu99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,971
959
113
Aynı şeyi 2023 aralıkta yaptım toplam 320 bin TL çektim hepsini kaybettim 2 gün sonra öğrendiler 1 hafta eve gidemedim sonra ödediler tabi daha sonra yine vukuatlarım oldu totalde 500k 1m arası bir zarar oldu yapabileceğin birşey yok aynı benim muhabbet olucak.
Hayırlı evlat

FerrariFerdi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,441
750
113
Bu kumar bizleri bu hâle getiriyor malesef. Yemin ederim bir beş dakka oturup sağlam bir düşünsek bu yaptığımız varya hiçbir iyi birşeye sığmaz. Resmen bu kumar yüzünden kendimizi aciz varlıklar haline getiriyoruz. Babacan yapacak birşey yok. Durumu acikla. Ama samimi bir şekilde. Durumu iyi bir yoldan düzeltmenin peşine duş ve bu an aklından hiç çıkmasın. Düzelir Allah'ın izniyle ama daha fazlası olmasın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...