- 21,735
- 14,194
- 113
Beyler babam doğum günü hediyesi olarak huawei watch fit 2-58 akıllı saat almış da daha önce kullanan olduysa buna whatsapp vs uygulama nasıl yüklüyoruz veya Google play
Onu sat yarın BJK kazanır gir dost bi üst modele nasıl yüklendiğini biliyorum onu alırsın yardımcı olurumBeyler babam doğum günü hediyesi olarak huawei watch fit 2-58 akıllı saat almış da daha önce kullanan olduysa buna whatsapp vs uygulama nasıl yüklüyoruz veya Google play
Isıklı spor ayakkabı alsaymısBeyler babam doğum günü hediyesi olarak huawei watch fit 2-58 akıllı saat almış da daha önce kullanan olduysa buna whatsapp vs uygulama nasıl yüklüyoruz veya Google play
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣Onu sat yarın BJK kazanır gir dost bi üst modele nasıl yüklendiğini biliyorum onu alırsın yardımcı olurum
Adana mavidir dostNe güzel bizimki doğum günün kutlu olsunu bile demiyor gerekte yok
Adana bitti dostAdana mavidir dost
Ya olum bu elinizdeki telefon ne işe yarıyor google ya soracağınız şeyleri gelip buraya niye yazıyon yaz google a sana saatin yapım aşamasını bile gösterirBeyler babam doğum günü hediyesi olarak huawei watch fit 2-58 akıllı saat almış da daha önce kullanan olduysa buna whatsapp vs uygulama nasıl yüklüyoruz veya Google play
ben de erken boşalıyorum ne yapmam lazımRegl oldum ped öneriniz varmı
İsmi nedirKendi uygulaması var
AloeveraRegl oldum ped öneriniz varmı
Direk sat slota yatirim yap dost puahaBeyler babam doğum günü hediyesi olarak huawei watch fit 2-58 akıllı saat almış da daha önce kullanan olduysa buna whatsapp vs uygulama nasıl yüklüyoruz veya Google play