- 3,346
- 3,191
- 113
bence gol var maçta 2 tarafta istekli yanıltmak istememBumda is var. Herkesi terse yatıracaklar. Kesinlikle gol olur
bence gol var maçta 2 tarafta istekli yanıltmak istememBumda is var. Herkesi terse yatıracaklar. Kesinlikle gol olur
Konunun başında 10 kişiydi tostDostlar gelirse 5 Dostuma ulaşırım zor ama imkansız değil.
Bizi takmiyirsun dost hayra alamet değil budomzale maçında dakika 71 tek gole 2.10 2 gole 7 oran anormal uganda ligi değil burası ya gol olmaz ya 2 gol olur
takip ediyom ya dost maçları ondan kaçırmışım sensiz olmaz.Bizi takmiyirsun dost hayra alamet değil bu![]()
tost gelsin senin kontenjanın hazır ve nazır dert ettiğin şeye bak.Konunun başında 10 kişiydi tost
İnş sonraki kuponda 2 kişiye düşürmezsin zost
En azından paylaşımcı dostKonunun başında 10 kişiydi tost
Dost dakika say 7 mesaj kalmişPlock wooonnn
Benimkini temaya bağışla dosttost gelsin senin kontenjanın hazır ve nazır dert ettiğin şeye bak.
Seviliyorsun. Amac o zaten😛Dost dakika say 7 mesaj kalmiş
Taktik bunu herkes söylemez bak kıymetimi bil
Hiç açmadık haklısınEn azından paylaşımcı dostsizide görmek isteriz sahnede iki kişide olsa
![]()
Vakıf başkanı benim iban'a yollayabilirsinizBenimkini temaya bağışla dost
Agzindan bal damliyor 5sanki 3 dakkada 2 gol olcak gibi hissediyorum
nerelerdesın dost bıraktın mı kumarı baklava ısıne gırdı dıyolarKonunun başında 10 kişiydi tost
Biz görmedik diyelim o zaman acmissindirHiç açmadık haklısın
Özürü kabul ettin dimi 4Vakıf başkanı benim iban'a yollayabilirsiniz![]()
çevreci tostBenimkini temaya bağışla dost
Konuda 200₺ 1 kg soğuk baklava dersek adamı kaçırırıznerelerdesın dost bıraktın mı kumarı baklava ısıne gırdı dıyolar