- 22,435
- 23,079
- 113
Suçlu olanlar ceza almıyor bu ülkede rahat olPayco kullanmıyorum ben istiyorum ki devlet beni yakalasın ve iban kullanıyorum
Suçlu olanlar ceza almıyor bu ülkede rahat olPayco kullanmıyorum ben istiyorum ki devlet beni yakalasın ve iban kullanıyorum
@egehandro şu ferdiye bin vur bir sayİnşallah
Ben IBAN attım payco yokbeyler payco atin size zahmet
Aslan kardeşim tahsilatı yaptı artık dostuz@egehandro şu ferdiye bin vur bin say
Cevap vermiyor ki ustaOduller @Wolverine999 ya ginderdim cikan arkadaslar ona yazsin
bende öyle bi gün fark ederler diye beklıyomPayco kullanmıyorum ben istiyorum ki devlet beni yakalasın ve iban kullanıyorum
Yazdık reisOduller @Wolverine999 ya ginderdim cikan arkadaslar ona yazsin
Seni daha uyarırssm adam değilimPayco 7922750350
Aklın gidiyo di mi para gelmicek diye 😅Payco 7922750350
O listede benim adımın olmamasına tek bir sebeb soleyin bana bı olurmu desem olmaz demi 2 sayfada warm maç bitene kadr durdum samimi deilizz ilk defa karşılaşıyoruz die secilmedim eminim. iyi forumlar@tahir1603 sende yaz @Wolverine999 ya sende varsun
Kral payco yok papara ibanbeyler payco atin size zahmet
Verir kardeşim sakinCevap vermiyor ki usta
Bu ne katdesEkli dosyayı görüntüle 758198herangibir taleb etmeden bende yazdım ilk yari bittiğinde ilk takip edenlerdenim ve 2.yari komple canlı izledim TV den![]()
Tebrikler güzel olmuşOduller @Wolverine999 ya ginderdim cikan arkadaslar ona yazsin
Bekle o sana yazarBen Alamıyorum özelden nasl yazvam