- 6,170
- 1,869
- 113
Ya çekiliş yasak beyler konu sahibi arkadaş takip edenlerden secicek
Kupon senin olsa bu kadar telaş yapmazsın herhalde
Sende bana at dostum bayramın mübarek ola 🤣Kazancin adına kutlarım benim param var beni dahil etme kardeşim senin için takip ettim ama
Sen seç reisCekim talebi verildi nasil yapalim cekilisi
Kral.cekilis.yasak liste yapsın biri dağıt işte takip edenlereCekim talebi verildi nasil yapalim cekilisi
🤣 okumuyprsun yorumları yada dalga geçiyorsunCekim talebi verildi nasil yapalim cekilisi
Kendin seç olmadı yada Google üzerine çekiliş yapa gir kendin yap çekilişiCekim talebi verildi nasil yapalim cekilisi
Vallahi ihtiyaç var olursa sevinirimCekim talebi verildi nasil yapalim cekilisi
Banlanır olm yanlış yönlendirmeyinKendin seç olmadı yada Google üzerine çekiliş yapa gir kendin yap çekilişi
Kendime kadar var fazlası olsa atardım bilen bilir beniSende bana at dostum bayramın mübarek ola 🤣
Reis özelden 10 kişiye yaz en mantıklısı bence. Şöyle bir göz gezdir gezdirdin yerde yaz kime istersen özeldenCekim talebi verildi nasil yapalim cekilisi
Kardeşim ban sebebi çekiliş kendisi 10 kişi seçip atsınKendin seç olmadı yada Google üzerine çekiliş yapa gir kendin yap çekilişi
walla sen bilirsin takip edenlerden dersen bi bak mesajlara kafana gore artıkCekim talebi verildi nasil yapalim cekilisi
Öyle daha iyi olur reşs10 kisiyi takip eden arkadaslardan secelim