2 kardesim 2.si 14 gunluk digeri 4 yasinda ellerinden operDostum kaç kızın var bir kız babası olarak kusura bakma ama durumuna üzüldüm
2 kardesim 2.si 14 gunluk digeri 4 yasinda ellerinden operDostum kaç kızın var bir kız babası olarak kusura bakma ama durumuna üzüldüm
Allah uzun ömürler versin benimde 1 kzım var 9 yaşında eşimde babasız büyümüş yazın baya dokundu yani bana kızların için hayata sapasağlam tutun2 kardesim 2.si 14 gunluk digeri 4 yasinda ellerinden oper
allah analı babalı büyütsün dostum nice nice güzel seneleriniz olsun birlikteEvet dostlar o gün geldiAllah nasip ederse yarın saat 13:00 da bir kız evladım olacak. Allah herkese böyle bir duyguyu yaşatsın. Çok heyecanlıyım o yüzden paylaşmak istedim bunu sizlerle
![]()
mutluluk paylaşınca güzelBu arada müjdeyi bütün platformlarda forumlarda vermişsin![]()
Seni tanimam etmem ama icimi bilsen hayatimi bilsen o yazdigin yazdigin cumleyi yazmaya gitmezdi parmaklarinAllah uzun ömürler versin benimde 1 kzım var 9 yaşında eşimde babasız büyümüş yazın baya dokundu yani bana kızların için hayata sapasağlam tutun
Dostum Allah sizlerle beraber sağlıklı mutlu bir ömür versin..Tebrik ediyorum.Evet dostlar o gün geldiAllah nasip ederse yarın saat 13:00 da bir kız evladım olacak. Allah herkese böyle bir duyguyu yaşatsın. Çok heyecanlıyım o yüzden paylaşmak istedim bunu sizlerle
![]()
Allah iyi günlerini göstersin kardeşim çok sevindim senin adına samimi bir şekilde allah bana nasip etmedi bir türlü umarım bende bir gün bu duyguyu tadarim dua edinEvet dostlar o gün geldiAllah nasip ederse yarın saat 13:00 da bir kız evladım olacak. Allah herkese böyle bir duyguyu yaşatsın. Çok heyecanlıyım o yüzden paylaşmak istedim bunu sizlerle
![]()
Allah analı babalı hayırlı evlat buyutturmeyi nasip etsinEvet dostlar o gün geldiAllah nasip ederse yarın saat 13:00 da bir kız evladım olacak. Allah herkese böyle bir duyguyu yaşatsın. Çok heyecanlıyım o yüzden paylaşmak istedim bunu sizlerle
![]()
Hayırlı olsun kardeşim.. Allah sağlıklı sıhhatli ve iyi bir evlat olarak yetişmesini nasip eder inşallah...Evet dostlar o gün geldiAllah nasip ederse yarın saat 13:00 da bir kız evladım olacak. Allah herkese böyle bir duyguyu yaşatsın. Çok heyecanlıyım o yüzden paylaşmak istedim bunu sizlerle
![]()