- 2,978
- 762
- 113
Evet dostlar o gün geldi
Allah nasip ederse yarın saat 13:00 da bir kız evladım olacak. Allah herkese böyle bir duyguyu yaşatsın. Çok heyecanlıyım o yüzden paylaşmak istedim bunu sizlerle 
çok teşekkürler amin inşallahAllah analı babalı büyütsün kötülük yüzü görmeyin inşallah
Allah razı olsun amin. Herkese yaşatsın inşallah bu duyguyuAllah analı babalı büyütsün kardeşim tebrik ederim![]()
Allah razı olsun amin. Herkese yaşatsın inşallah bu duyguyuAllah analı babalı büyütsün kardeşim tebrik ederim![]()
Sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın İnşallah reis Allah analı babalı büyütsünEvet dostlar o gün geldiAllah nasip ederse yarın saat 13:00 da bir kız evladım olacak. Allah herkese böyle bir duyguyu yaşatsın. Çok heyecanlıyım o yüzden paylaşmak istedim bunu sizlerle
![]()
Ahaha sponsorlar bir sürpriz yapmak isterse neden olmasınETKİNKİK VAR Mİ CEKİLİS ?
NOT : TAMAMEN MAKARA
Allah analı babalı büyütsün darisi bizlerin başına ,![]()
allah anali babali buyutsünEvet dostlar o gün geldiAllah nasip ederse yarın saat 13:00 da bir kız evladım olacak. Allah herkese böyle bir duyguyu yaşatsın. Çok heyecanlıyım o yüzden paylaşmak istedim bunu sizlerle
![]()