Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Baalbet 250 Freespin Deneme Bonusu

Sinanksk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
152
76
28
Bu aralar dolandırıcılık mesajları ve ayrıca böyle adi siteler turemeye başladı dikkat etmek lazim

irfanbaba37

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
338
154
43
Bu aralar dolandırıcılık mesajları ve ayrıca böyle adi siteler turemeye başladı dikkat etmek lazim
Haklı olduğun için yazma gereği duydum geçen inanmayacaksınız ama yalan olmasın yaklaşık 3 gün önce kadar o günce uyku tutmadı ayıptır söylemesi gecenin saat 3 ünde Endonezya ya ait bir numaradan siteye davet geldi bende şüphelendim o saatte davetmi ediliyor diye sitenin birinden geldi davet kadındı 1000 TL yatırım yaparsanız 1000 de biz ekliyoruz 1.5 orandan 2 kat çevir çek dedi yok dedim bende deneme bonusu da yok diyor kısa süre önce kalktı dedi bende engelledim kısacası sizlere de yazarlarsa inanmayın

Elcinn

Yeni üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2
0
1
BAAL GİBİ İKRAM BAALBET'İ TAM 15 OYUNDA TEST ET!!!
YATIRIM ŞARTSIZ HOŞ GELDİN HEDİYENİ HEMEN AL!!!
1-
Deneme bonusu tam 15 oyunda 250 freespin olarak hesabınıza aktarılmaktadır.
2-Kendinize ait doğru bilgilerle yeni üyelik oluşturmanız gerekmektedir. Aksi takdirde deneme bonusundan yararlanamazsınız.
3-Üyelik işlemi gerçekleştirdikten sonra bonusunuz OTOMATİK olarak hesabınıza tanımlanmaktadır.
4-Bonusunuz hesabınıza yansıdıktan sonra; ana bakiyeniz minimum 1000₺ ve üzeri olduğunda çekilebilir tutar olarak hesabınıza 100₺ aktarılacaktır. 100₺ olarak çekim talebi iletebilirsiniz.
5-1000₺ altında kalan bakiyeler sistem tarafından otomatik olarak silinmektedir.
6-Aktarılan Freespinler, Pragmatic Play sağlayıcısının belirlenen oyunlarında kullanılabilir. 15 oyun arasında geçiş yaparak kaldığınız spin sayısından devam edebilirsiniz.
7-Deneme bonusu kazançlarında çekim işlemleri sadece "HAVALE" yöntemi ile gerçekleştirilebilir.
8-Genel Bonus Şart ve Kuralları geçerlidir.
➥Freespin hediyeleri ilgili adresten(https://baalbet195.com/home)
➥ Kullanıcı adınızın üstüne tıklayarak ''Bonuslar'' menüsünden çevriminizi anlık takip edebilirsiniz.
Bosyere üye olmayın bitmiş

xfullx

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
375
62
28
Haklı olduğun için yazma gereği duydum geçen inanmayacaksınız ama yalan olmasın yaklaşık 3 gün önce kadar o günce uyku tutmadı ayıptır söylemesi gecenin saat 3 ünde Endonezya ya ait bir numaradan siteye davet geldi bende şüphelendim o saatte davetmi ediliyor diye sitenin birinden geldi davet kadındı 1000 TL yatırım yaparsanız 1000 de biz ekliyoruz 1.5 orandan 2 kat çevir çek dedi yok dedim bende deneme bonusu da yok diyor kısa süre önce kalktı dedi bende engelledim kısacası sizlere de yazarlarsa inanmayın
Engellesen ne olur kardes yabanci no alip baska numaradan mesaj atiyorlar bu sefer