- 303
- 99
- 43
BEYLER CANLIYA SORUP DURMAYIN KASAYI 2 K YAPIP 500 YATIRIN ANA PARAYI ÇEVİRİP 2000 TALEP VERİN ADAMLAR AYIKCAK YOKSA HERKES CANLIYA SORUYOR
Akillanmazlar, dodobettede aynisini yaptilar adamlar simdi yatirimsiz kod vermiyor.BEYLER CANLIYA SORUP DURMAYIN KASAYI 2 K YAPIP 500 YATIRIN ANA PARAYI ÇEVİRİP 2000 TALEP VERİN ADAMLAR AYIKCAK YOKSA HERKES CANLIYA SORUYOR
Memleket Tokat mıÇekersin kraö
YATIRDIM ZATEN ARAMA BEKLİYORUM ÜSLUPSUZ KONUŞMA BİR DAHA BENİMLE @ShellacLan gerizekalı milleti uyandır
Yatır 500 ana paranı cevir cek ne bekliyon evladım
DOST KAÇ DAKİKADA ARAMA GELDİ ÇEKİM VERELİ 15 DKKA GEÇTİ ARAMADILAR HALA ARANMA TALEP Mİ VERMEK GEREKİYORarkadaşlar aranıp teyit etmeden çekimi göndermiyorlar bilginize
20 dakkada aramışlar öteki vatandaşlariDOST KAÇ DAKİKADA ARAMA GELDİ 15 DKKA GEÇTİ ARAMADILAR HALA TALEP Mİ VERMEK GEREKİYOR
GELDİ Mİ ÖDEMEN BROArandım şimdi teyit yaptılar kısa sürede hesaba gelecek dediler
BU SS ÖDEME EKRANI DEĞİL BENDEDE BÖYLE SİTE ÖDEMİYOR SANIRIM BÖYLE KALIYOR
Ne olduSİTE TOKAT BEYLER OLAN BİZİM 500 E OLDU SS ATAN ARKADAŞLARIN ONAYLANDI YAZDIĞINA BAKMAYIN ÖDEME FALAN GELMİYOR BİLGİNİZE YATIRMAYIN
Aynen bende veririm500 e çekimde 1k veririm yardımcı olabilecek var mı
AGA 500 YATIRDIM ANA PARA ÇEVİRDİM FAZLA KAZANCI SİLDİLER 2000 TALEP VERDİM GÖNDERİLİYOR YAZIYOR NE ARAMA VAR NE BİŞEY VAR YATIRMA SAKIN ÖDEME GELİRSE YAZCAMNe oldu
Kaç kez daha anlatıcak burda insanlar ?Çeken arkadaslar kasa 1000 e düşüp yatırım yapıp öyle mi cektiler
5 dkda panik yapma hemen yoğunluk vardır 1,2 saate gelir paranAGA 500 YATIRDIM ANA PARA ÇEVİRDİM FAZLA KAZANCI SİLDİLER 2000 TALEP VERDİM GÖNDERİLİYOR YAZIYOR NE ARAMA VAR NE BİŞEY VAR YATIRMA SAKIN ÖDEME GELİRSE YAZCAM
Yogunlyk vardir insallah ta ondandir yoksa cok kişinin canı yanacak bana füzenleme yaptırıp oynattılar düşürdüm parayi talep bile veremedim😀AGA 500 YATIRDIM ANA PARA ÇEVİRDİM FAZLA KAZANCI SİLDİLER 2000 TALEP VERDİM GÖNDERİLİYOR YAZIYOR NE ARAMA VAR NE BİŞEY VAR YATIRMA SAKIN ÖDEME GELİRSE YAZCAM
Çekimi gelen var mi5 dkda panik yapma hemen yoğunluk vardır 1,2 saate gelir paran