Hayırlı olsunÇekim talebi verdik sıkıntı olurmu beyler
Tıkır tıkır ödemeyi bırak freespin saklamayi bile ödüyorSite tıkır tıkır oduyor
Dostum deneseydin keşke şansını 11 k çektim spinlerdenAllah Allah ben onu denemedim ya.😄🤔 Yemez diye
Bol şans kardeşDostum deneseydin keşke şansını 11 k çektim spinlerden
Kanka aracı kurumsa geç gelebilirArkadaşlar kime göre neye göre ödeme yapıyor bizde yatırım yaptık çekim yaptık ödendi diyor ödeme yok ortada
Bankalarda şuan gecikme var benim yatırım 1 saat sonra aktif ilduArkadaşlar kime göre neye göre ödeme yapıyor bizde yatırım yaptık çekim yaptık ödendi diyor ödeme yok ortada
Yatırımı ne zaman yaptın. Ertesi güne kalınca bakiyeyi siliyorlar diyordular.Ödeme geldi beyler site ödeme yapıyor güvenle oynayabilirsiniz
Admin yatırım yaptım dekont göndermiş olmama rağmen saatlerdir yatırımımi hesabıma gecmediler whatsap hatları sürekli değişiyor yazıyoruz ama neredeyse 5-6 saattir sorunum çözülmüş değil!!! Destek istiyorum Monarqu4ever kullanıcı adımYatırım nasıl yapılıyor değişik bir sistemi var
ilgileniyorum vbet kullanıcı id bırakınızAdmin yatırım yaptım dekont göndermiş olmama rağmen saatlerdir yatırımımi hesabıma gecmediler whatsap hatları sürekli değişiyor yazıyoruz ama neredeyse 5-6 saattir sorunum çözülmüş değil!!! Destek istiyorum Monarqu4ever kullanıcı adım