- 4,336
- 4,376
- 113
Evet geldiŞimdi nitti
Evet geldiŞimdi nitti
2 gelsinHer türlü senaryo görmüşüz valla yönetmen biz değiliz sadece
Bol sanslar2. Adım Maç yok deplasman 11 trip atmış istatistik bunu gösteriyor umarım yanılmayız.
Bol bol şanslar dost2. Adım Maç yok deplasman 11 trip atmış istatistik bunu gösteriyor umarım yanılmayız.
Bol şanslar2. Adım Maç yok deplasman 11 trip atmış istatistik bunu gösteriyor umarım yanılmayız.
Bülten kisir voleybol falanda baksaydin dost kafana yatan olurdu belki mecbur kalmış gibi oynadın yazdın gibi gelir umarım2. Adım Maç yok deplasman 11 trip atmış istatistik bunu gösteriyor umarım yanılmayız.
Bol şanslar dilerim🙏2. Adım Maç yok deplasman 11 trip atmış istatistik bunu gösteriyor umarım yanılmayız.
Haydi azrayilim en çok ben takip ediyom ödül benim @RüyaSenem2. Adım Maç yok deplasman 11 trip atmış istatistik bunu gösteriyor umarım yanılmayız.
Senin olsun no problem 😊🙏kazansındaHaydi azrayilim en çok ben takip ediyom ödül benim @RüyaSenem
Bol şanslar2. Adım Maç yok deplasman 11 trip atmış istatistik bunu gösteriyor umarım yanılmayız.
Eğleniyorum ya takip ettiğim falan yok. Kazansın tabi kimse kaybetmesin 🍀🥳Senin olsun no problem 😊🙏kazansında