Yok dostum kurutma makinasiyizTaragi yedik bu laftan sonra @hakan bu roll burda biter 🤣🤣🤣
Yok dostum kurutma makinasiyizTaragi yedik bu laftan sonra @hakan bu roll burda biter 🤣🤣🤣
Yanlış kişiye etiket atıyorsun 🤣🤣Taragi yedik bu laftan sonra @hakan bu roll burda biter 🤣🤣🤣
Bende 35 yaşındayım kral benlin bişi yok dediğim gibi rasgele aldım 2 maçıda didikleyince olmuyor@AzraeL dost ben 33 yaşındayım yapma bunj
Rastgele alma artık alt YeterBende 35 yaşındayım kral benlin bişi yok dediğim gibi rasgele aldım 2 maçıda didikleyince olmuyor
Bu yaşta heyecandan kalpten goturcenBende 35 yaşındayım kral benlin bişi yok dediğim gibi rasgele aldım 2 maçıda didikleyince olmuyor
Oynadın miŞu Avustralya Ligi'nden 184 çıkarın hele size zahmet bitsin 3 . Adıma geceriz
181Şu Avustralya Ligi'nden 184 çıkarın hele size zahmet bitsin 3 . Adıma geceriz
Gelmiş zatenŞu Avustralya Ligi'nden 184 çıkarın hele size zahmet bitsin 3 . Adıma geceriz
Çıkmış bileŞu Avustralya Ligi'nden 184 çıkarın hele size zahmet bitsin 3 . Adıma geceriz
GeliyoooŞu Avustralya Ligi'nden 184 çıkarın hele size zahmet bitsin 3 . Adıma geceriz
Nerde la185 oldu
Şimdi geldi ayrı bir kuponum var o ikili tek maça kaldı ikili kombineGelmiş zaten