- 3,233
- 1,028
- 113
@zeisy bir maç ya da 2 maç söyle sende 🤣
Ekli dosyalar
-
116.7 KB Görüntüleme: 14
@zeisy bir maç ya da 2 maç söyle sende 🤣
Ben mi nba hic takip etmedim@zeisy bir maç ya da 2 maç söyle sende 🤣
Golden +10 tek var handikapBen başlıyim dost. Golden state +12.5
Öyle alalım dost nasipte varsa gelirGolden +10 tek var handikap
@AzraeLFluminense RJ
Flamengo RJ
6.5 alt kart bahsi dost
Bolivar takim 1.5 uste de bakabilirsinClub bolivar bi ihtmalle 2.5 üst
Vurdum ona da artık şansınıza ben maç seçmedim valla hep sizin seçimleriniz
Ben kırıldimVurduk kimseyi kırmadım sadece Houston maçı ilk periyot değil de ilk yarı üst dedim
İlk çeyrek 58 2.00 orandı korktum 🤣
Hadi bol şansVurduk kimseyi kırmadım sadece Houston maçı ilk periyot değil de ilk yarı üst dedim
Niye yaw NBA anlamıyorum dedin harbi güzel kupon oldu ama kırılma bugün olmazsa yarın yine açarız rollümüzü sıkıntı yokBen kırıldim![]()
Futbol attimNiye yaw NBA anlamıyorum dedin harbi güzel kupon oldu ama kırılma bugün olmazsa yarın yine açarız rollümüzü sıkıntı yok
Dostum futbol oynamam normalde kusura bakma gol bahsi hiç oynamam valla ilk defa kart bahsi alfık bakalım bu kupon gelirse 3 k dağıtırız söz 12 kişiye 250 🤣🤣🤣Club bolivar bi ihtmalle 2.5 üst
Bol şanslarVurduk kimseyi kırmadım sadece Houston maçı ilk periyot değil de ilk yarı üst dedim
Ah kalbimDostum futbol oynamam normalde kusura bakma gol bahsi hiç oynamam valla ilk defa kart bahsi alfık bakalım bu kupon gelirse 3 k dağıtırız söz 12 kişiye 250 🤣🤣🤣
4 kiside diger dostlara atarsinDostum futbol oynamam normalde kusura bakma gol bahsi hiç oynamam valla ilk defa kart bahsi alfık bakalım bu kupon gelirse 3 k dağıtırız söz 12 kişiye 250 🤣🤣🤣
Yaw yok şakasına gelsin 3 k yı 4 5 kişiye paylarız tek gelsin yeter ki paranın bilmem ne küfretmeyeyim şimdi 04 kiside diger dostlara atarsin![]()