- 27,964
- 13,042
- 113
Bol şanslarBu Gece De Şahsıma Bir Triple Double Yap da Görelim Ne Zamandır Yapmıyor Kalperen
Puhahah 😁😁🤣🤣
Bol şanslarBu Gece De Şahsıma Bir Triple Double Yap da Görelim Ne Zamandır Yapmıyor Kalperen
Puhahah 😁😁🤣🤣
Valla sermaye olsaydi gomecektim bende alperene. Bugun yapmasa yarin yapacakti. Bugun yapar diyelim.Valla bu maçta o triple gelmesi lazım artık zaten alpinin etrafında oyuncu olsa her mac triple yapar dost
Yaw Azrail 3luk alackti ben dedim bugün yapabilir triple gir diye eger burasi gelirse 7k çekeriz artik puahaValla sermaye olsaydi gomecektim bende alperene. Bugun yapmasa yarin yapacakti. Bugun yapar diyelim.
Fark acilmasin diye duaya baslamak lazim😆. Yoksa udoka çıkarıyor alpiyiYaw Azrail 3luk alackti ben dedim bugün yapabilir triple gir diye eger burasi gelirse 7k çekeriz artik puaha
Ayenn valla suan fark 9 da ins açılmazFark acilmasin diye duaya baslamak lazim😆. Yoksa udoka çıkarıyor alpiyi
Miamiyi görüyon mu nasıl takır takır atıyor puahaBol şanslar
Aksilik Kayıp bonusu ona kaldıMiamiyi görüyon mu nasıl takır takır atıyor puaha
Cavs maçından 1 sayi daha çıksa bu maçın 1 ve 2 perine ust girecektim kasa 13 14 olurdu valla yine sifirlandik tek sayi yüzünden suan 1 per barem 73Aksilik Kayıp bonusu ona kaldı
udoka izin verir gibime geliyor triple yapmasınaTriple gelebilir de fark 15 oldu kotu oldu
O hoca izin vermiyor geçenler de 1 asist kalmıştı triple için fark vardi macta sokmadı ama adamudoka izin verir gibime geliyor triple yapmasına
Bu per 8 olursa olur gibi dostOlur bu iş son per çıkmazsa
Ins fark 20 yi geçmez dost3 asist, fark 20yi geçmediği sürece son periyot 5 6 dk oynar en az
durum nedir 😁O hoca izin vermiyor geçenler de 1 asist kalmıştı triple için fark vardi macta sokmadı ama adam