- 7,666
- 8,260
- 113
Valla 14 fark bişi değil aynı senaryo kazanan maçta aynı fark vardı deplasman son periyot 35 attı daha ne diyen nerdeyse maçı alıyorduDep bı türlü açılamadı belki ikinci yarı açılır
Valla 14 fark bişi değil aynı senaryo kazanan maçta aynı fark vardı deplasman son periyot 35 attı daha ne diyen nerdeyse maçı alıyorduDep bı türlü açılamadı belki ikinci yarı açılır
Belli olur bu çeyrekValla 14 fark bişi değil aynı senaryo kazanan maçta aynı fark vardı deplasman son periyot 35 attı daha ne diyen nerdeyse maçı alıyordu
5k yap 500 çek amaOda iyidir metin abe 2500 taş atttın kolun mu yoruldu abem 🤣
Bak bu ibnelik işte deneme konusunda oluyor genelde ben bir ara aldım 10 k yap 1 çek girdim sweet rush bonanzaya 80 tl ye spin vurdum her yere 128 attı belki milyonda bir 20 k ödedi 1 çektik 🤣5k yap 500 çek ama
Çekmişsin işte biz onu da beceremiyoruzBak bu ibnelik işte deneme konusunda oluyor genelde ben bir ara aldım 10 k yap 1 çek girdim sweet rush bonanzaya 80 tl ye spin vurdum her yere 128 attı belki milyonda bir 20 k ödedi 1 çektik 🤣
Denemelerden çok çekim yaptık jojo da hesaplarımızı kapattı 3 hesap yemedi artık jojo da ayıktı 🤣Çekmişsin işte biz onu da beceremiyoruz
Beter olsunlarDenemelerden çok çekim yaptık jojo da hesaplarımızı kapattı 3 hesap yemedi artık jojo da ayıktı 🤣