Konu para değil kanka bilirsinYine ortalık 56
Özelden ulaşılsa millet parasını aldığı anda konuya yazan olmuyor 😅
Gönlünce olsun dostum kazanan arkadaşlara tebrikler eline, emeğine sağlık ama sonradan gelenler var orada neyse gönlünce olsun diyelim nasip adına sevindim gerisi boş 🤚🏻bu sayede öğreniyoruz birşeyleri
Hiçte değil neyseListe hakkaniyetli herkese afiyet olsun
Sen yokmusun dost gördüm sandım seniHiçte değil neyse
8 senedir burdasın dost . Alışmalısın artık böyle şeylere 🙃Gönlünce olsun dostum kazanan arkadaşlara tebrikler eline, emeğine sağlık ama sonradan gelenler var orada neyse gönlünce olsun diyelim nasip adına sevindim gerisi boş 🤚🏻bu sayede öğreniyoruz birşeyleri
Alıştık dostum acaba mi diyoruz bazen işte beklenti kötü, boşver8 senedir burdasın dost . Akışmalısın artık böyle şeylere 🙃
@Shellac @Daimon bu arkadasa gerekli önlemi alirsiniz umarim, sadece milleti koparmak icin gelip ortaligi karistirip, insanlara iftira atip. Herhangi biri roll actiginda ekibini toplayip milletin hakkina girip utanmadan bir de hakaret ediyo. Eger onem alinmiyosa ben de hakaret edebilirim sorun yok demektir.Konuşma lem çakal dünkü çocuksun boyundan büyük laflar etme
kesinlikle dost.Gönlünce olsun dostum kazanan arkadaşlara tebrikler eline, emeğine sağlık ama sonradan gelenler var orada neyse gönlünce olsun diyelim nasip adına sevindim gerisi boş 🤚🏻bu sayede öğreniyoruz birşeyleri
8 senedir burdasın dost . Alışmalısın artık böyle şeylere 🙃