- 37,472
- 14,267
- 113
🙏🏻☘En güzeli kardoKendisi yapsın
Sonradan gelenler de ben yaparım diyo. Zaten baksan 6-7 kişi var başından beri
🙏🏻☘En güzeli kardoKendisi yapsın
Sonradan gelenler de ben yaparım diyo. Zaten baksan 6-7 kişi var başından beri
Kara gözünü seveyim yeter artık burası yeri değil adama sürekli bel altı çalışıyorsun yakışmıyor sanakanıt göster göstermessen eğer en senin büyük .... yok?
... ları en büyük söz olarak anla diğer forum da burda dağıttığım paranın 1000 mislini dağıtmısımdır kanıt göstermessen en byük evladsın.
Tmm istihbaratlarimdan bilgi alirdim ama bence uzatma bulasma diyom her zamNkanıt göster göstermessen eğer en senin büyük .... yok?
... ları en büyük söz olarak anla diğer forum da burda dağıttığım paranın 1000 mislini dağıtmısımdır kanıt göstermessen en byük evladsın.
harbi alıp kaçan oluyormu ya kansızlar yeminederim yaHayatımda gördüğüm en karaktersiz kişi olabilir yazık, bir de
@Super Mario diye vardı oda o tayfadan olsa gerek
Neler neler dostum boş verelim güzel şeyler konuşulsun artık, gölge düşürmeyelim adamın sevincine 🙏🏻☘🥰harbi alıp kaçan oluyormu ya kansızlar yeminederim ya
sınanmıştı derken? kimin parasını çaldık kaçtık ?Evet sınanmısti ama aynı muameleyi buradakilere yapmasıda ne bileyim
aynen öyle kral 🙏Neler neler dostum boş verelim güzel şeyler konuşulsun artık, gölge düşürmeyelim adamın sevincine 🙏🏻☘🥰