- 53,318
- 18,267
- 113
Halkimiz tekrar gorevler verorse seve seve yaparik 🤣Millet ne metakliymis liste yapmaya be kardeşim bırakın işi bilen hakkaniyetli biri yapsın @sinansrml63
Halkimiz tekrar gorevler verorse seve seve yaparik 🤣Millet ne metakliymis liste yapmaya be kardeşim bırakın işi bilen hakkaniyetli biri yapsın @sinansrml63
bencede dost en iyisiTamam arkadaşlar böyle olmayacak ben kendim bakacağım
Liste silindiİlk sen attığın fotodan seçebilirsin dost.
konunun başından resim atmıştın ya hiç uğraşma ona bak ordan yapTamam arkadaşlar böyle olmayacak ben kendim bakacağım
Ortaya bi laf attın büyük ihtimalde listeyi sen alacaksın bana öyle geliyorBurası da tırt oldu önne gelen liste dağıtım
yine ortalık karışacak
Bence bedof yapsın en adaletlisi olur@azalea kral ya kendin yap listeyi yada @sinansrml63 yada @zeisy ye yaptır bu iki arkadaşın dışında kim liste yaparsa güvenilir olmaz hak geçer bilgin olsun
la benim işim onda değil ama hakkaten son zamanlar da bu gibi karışıklık oluyor baksana önüne gelen dağıtımcı listeciOrtaya bi laf attın büyük ihtimalde listeyi sen alacaksın bana öyle geliyor
En iyisi,sendeyiz dostum gönlünceTamam arkadaşlar böyle olmayacak ben kendim bakacağım
En doğrusu kendin seç ,Liste yasak olduğu için görsel silinmiş tekrar bakıcam
Kral8steyi kendin yap en iyisi yoksa hak gececekListe yasak olduğu için görsel silinmiş tekrar bakıcam
@Marley i de ekle@azalea kral ya kendin yap listeyi yada @sinansrml63 yada @zeisy ye yaptır bu iki arkadaşın dışında kim liste yaparsa güvenilir olmaz hak geçer bilgin olsun
Kendisi yorulmasın diye brisine versin dedikte herkes listeciymisEn doğrusu kendin seç ,
Herkesin bi çenesi kapansın