- 2,480
- 448
- 83
İlk sen attığın fotodan seçebilirsin dost.Arkadaşlar ortak bir fikir sunalım lütfen tek bir isim çıksın herkes farklı birisini yazıyor
İlk sen attığın fotodan seçebilirsin dost.Arkadaşlar ortak bir fikir sunalım lütfen tek bir isim çıksın herkes farklı birisini yazıyor
Sen seç dost şöyle bak en fazla kim kesiyorsa gözüne, yolsa burda yamuk yapacak kimse yok benceArkadaşlar ortak bir fikir sunalım lütfen tek bir isim çıksın herkes farklı birisini yazıyor
aynenherkes adamı koparmaya çalışıyor kendi arkadaşlarını seçecek liste atan özelden emeklere yazık olacak![]()
En iyisi sen yap dostum bitsin bu çile 🤭🙏🏻herkes adamı koparmaya çalışıyor kendi arkadaşlarını seçecek liste atan özelden emeklere yazık olacak![]()
Sen hariç herkes iletsin ama sen yapmaBen ustleneyim
Yaptım niye yapmadimSen hariç herkes iletsin ama sen yapma
Hayatında rolling yaptın mı etkinlik yaptın mı da özelden liste paylaşacaksın
@zeisyArkadaşlar ortak bir fikir sunalım lütfen tek bir isim çıksın herkes farklı birisini yazıyor
@azalea başta 7 kişi resim atmıştın uğraşma kardeşim o 7 kişiden seç gitsin yoksa problem olurEn iyisi sen yap dostum bitsin bu çile 🤭🙏🏻
Yaparım sıkıntı değil dostum ama migren fena bastı gözümden kaçan arkadaşlar olur o yüzden başkası yapsındost aslında sen iyiydin gecen seferde yapmıştın.
Sen yapYaparım sıkıntı değil dostum ama migren fena bastı gözümden kaçan arkadaşlar olur o yüzden başkası yapsın
senin canın sağolsun gardaşımYaparım sıkıntı değil dostum ama migren fena bastı gözümden kaçan arkadaşlar olur o yüzden başkası yapsın
Resim dostum 🙄@azalea başta 7 kişi resim atmıştın uğraşma kardeşim o 7 kişiden seç gitsin yoksa problem olur
4-5 kişi var zaten güvenilir hepsine yaptırabilirsin dostArkadaşlar ortak bir fikir sunalım lütfen tek bir isim çıksın herkes farklı birisini yazıyor
Sen bak dostum en iyisi en doğrusu buTamam arkadaşlar böyle olmayacak ben kendim bakacağım