- 12,468
- 6,110
- 113
Kral buradakilerin çoğu ahbap çavuşçu hak geçmesin diyorsan @sinansrml63 yapsın listeyiListe için 1 arkadaşın görev almasını rica ediyorum
Kral buradakilerin çoğu ahbap çavuşçu hak geçmesin diyorsan @sinansrml63 yapsın listeyiListe için 1 arkadaşın görev almasını rica ediyorum
Bunları özelden birine ilet o sana yardımcı olsun @zeisy yaapr bu işiListe için 1 arkadaşın görev almasını rica ediyorum
Yasak kelime aman dur kullanma @Marley yaoabilir benceListe için 1 arkadaşın görev almasını rica ediyorum
Sağol dostum ama Migren var biraz hak yemiyeyim gözden kaçar falan rahatsızım çünkü@SaHgEc dostum yapar o işi 🙏🤝
Oda yapabilir 🙏🏻🥰Bunları özelden birine ilet o sana yardımcı olsun @zeisy yaapr bu işi
@MarleyArkadaşlar ortak bir fikir sunalım lütfen tek bir isim çıksın herkes farklı birisini yazıyor
Senin attığın görsel vardı dostumTamamdır yasakmış konu içi o zaman dm ile bana birisi 5 kişilik bir liste atabilir mi konuyu başından beri takip etmesi şartı ile
Ben ustleneyimArkadaşlar ortak bir fikir sunalım lütfen tek bir isim çıksın herkes farklı birisini yazıyor
reis sen bak tek tek kim takip etmiş sen yaz dm denArkadaşlar ortak bir fikir sunalım lütfen tek bir isim çıksın herkes farklı birisini yazıyor
dost aslında sen iyiydin gecen seferde yapmıştın.
@zeisy yapsin dostArkadaşlar ortak bir fikir sunalım lütfen tek bir isim çıksın herkes farklı birisini yazıyor
Dost herkes kendisini öne atiyor burda sen sec birisini yapacak birsey yokArkadaşlar ortak bir fikir sunalım lütfen tek bir isim çıksın herkes farklı birisini yazıyor
Sen yap daha iyi bence özelden yaz kimler aklından geçiyorsa dağıtım için yardımcı o guruptan biri yaparArkadaşlar ortak bir fikir sunalım lütfen tek bir isim çıksın herkes farklı birisini yazıyor
Adminim sinan63 e gelene kadar 5-6 kişi daha var sinyal çakan onlarida uyar bence
ya dost siz ne ayaksiniz ayikamadim ben, surekli her rollde bu sekil birbirinizi yaliyosunuz. Gelmissin burda arkadasini etiket ediyosun yok o yapsin hu yapsin?Hayirdir anlasman mi var o arkadasla? Millet burda takipliyo utanmadan 7 sayfada olmayan adami etiketleyip o yapsin bu yapsin. Meslek haline getirmissin anlasilan bu muhabbeti. Benim konularima da geliyosun sakın bir daha benim konumada gelip milleti etiketleme.En tecrübeli olan @sinansrml63 o yapsın bence