Alayım miListe için 1 arkadaşın görev almasını rica ediyorum
Alayım miListe için 1 arkadaşın görev almasını rica ediyorum
Bizim Adanalı gençler gibi 🫡🙂Dimi ama Liverpool hepimizden hızlı 🤭🤭
Yardımcı olabilirim istersenListe için 1 arkadaşın görev almasını rica ediyorum
yaparım özelden ulaşırım liste yasak konuda dostListe için 1 arkadaşın görev almasını rica ediyorum
AlorikListe için 1 arkadaşın görev almasını rica ediyorum
@sinansrml63 farkı kral bu adamın olduğu roller kazanıyorBirisi 7 olur demişti
Dersen yaparimListe için 1 arkadaşın görev almasını rica ediyorum
Katılıyorum dostum 🙏🏻@azalea kimseye dağıtması için gönderme kendin yap bu ara hırsız çok alıp kaçıyorlar konuda liste felan yapma rapor ediyorlar göndermek istediklerine özelden iletişime geçebilirsin
Özelden birine yaz o hallettsin burda yazılmasın ama sende kontrol et kimler çünkü hep arkadaşlarini seçiyor burda olmayan bileListe için 1 arkadaşın görev almasını rica ediyorum
Yapalım özeldenListe için 1 arkadaşın görev almasını rica ediyorum
En tecrübeli olan @sinansrml63 o yapsın benceListe için 1 arkadaşın görev almasını rica ediyorum
Liste yasakListe için 1 arkadaşın görev almasını rica ediyorum
kimseye güvenme dostum sen gönderListe için 1 arkadaşın görev almasını rica ediyorum
@SaHgEc dostum yapar o işi 🙏🤝Liste için 1 arkadaşın görev almasını rica ediyorum
@Marley bu kişi yapabilir Gönül rahatlığıyla kendisi de kabul ederseListe için 1 arkadaşın görev almasını rica ediyorum
Ben ustlenebilirimTamamdır yasakmış konu içi o zaman dm ile bana birisi 5 kişilik bir liste atabilir mi konuyu başından beri takip etmesi şartı ile