- 12,468
- 6,110
- 113
Soğutmadan gönder kral hazır @sinansrml63 de buradayken woonnlayalimTebrikler arkadaşlar bi bakıyım 3. adımlık birşey varsa devam yoksa çekeriz
Soğutmadan gönder kral hazır @sinansrml63 de buradayken woonnlayalimTebrikler arkadaşlar bi bakıyım 3. adımlık birşey varsa devam yoksa çekeriz
Gazan mubarek olsunTebrikler arkadaşlar bi bakıyım 3. adımlık birşey varsa devam yoksa çekeriz
Neresinde
😂gol geldi liverpool bizi dinlemişTebrikler dostum emeğine sağlık güzel seçimler olmuş fevkalade heyecan yaşadık sayende 🥰🙏🏻☘
Korner vardı geldi 3,5 üst vardı geldi finish dostum ☘☘☘yesillendikNe bekliyoruz dost yeni geldim
dost adamın rollingi karışmak bize göre değil@azalea tadında birak boşver
😍😍😅😂gol geldi liverpool bizi dinlemiş
Yenişehir senNeresinde
@sinansrml63 konuda olmasaydı şuan hala dk karı sayiyorduk hepimizulan sen bu işi biliyorsun @SaHgEc 38 de geldi 😂
1.5 üstü oranı iyidiKorner vardı geldi 3,5 üst vardı geldi finish dostum ☘☘☘yesillendik
Yok karismiyorum ama adamı düşündüğümüzden soyluyoruzdost adamın rollingi karışmak bize göre değil
Bize korner lazımdı dostum halledildi 🙏🏻Attı bile liver
TalasYenişehir sen
bizi dinliyor yav 😀ve ayriyetten liv gol atmış 5 korner sonrası![]()
Kafana yatan varsa bak yoksa riske atma TebriklerTebrikler arkadaşlar bi bakıyım 3. adımlık birşey varsa devam yoksa çekeriz