- 3,963
- 6,806
- 113
Şu Orkun ne yaptı öyle abiElendin![]()
Şu Orkun ne yaptı öyle abiElendin![]()
Maçın bildiğin at... K lar yemminle maçlardan zevk alamıyoruz artık yaŞu Orkun ne yaptı öyle abi
Tebrik ederim bu arada 2-1Maçın bildiğin at... K lar yemminle maçlardan zevk alamıyoruz artık ya
Sergeni ve diğer oyuncuları taraftarın kucağına attı namussuzŞu Orkun ne yaptı öyle abi
2-0 öndesin dakika 30 gidip o hareketi yapıyorsun.Üstelik yıllarca avrupada top oynamış adamsın.Diyecek söz yokMaçın bildiğin at... K lar yemminle maçlardan zevk alamıyoruz artık ya
Dost merhaba2-0 öndesin dakika 30 gidip o hareketi yapıyorsun.Üstelik yıllarca avrupada top oynamış adamsın.Diyecek söz yok
2-2 maç 🤔Tebrik ederim bu arada 2-1
Fener yener2-2 maç 🤔
Ben en son baktığımda 2-1 idk2-2 maç 🤔
SanmamFener yener
O kadar da değil dostFener yener
İlk yarı 2-2 bitti 45+3de attı fener. Orkun ve hakem katletti maçıBen en son baktığımda 2-1 idk
Sana merhaba dostBen en son baktığımda 2-1 idk
Yener Bjk nin hocasıyla oyuncusu kırmızı gördü 10 kişiSanmam
Bunu nasıl başardılar acabaYener Bjk nin hocasıyla oyuncusu kırmızı gördü 10 kişi
Değişikler fenere iyi gelecektir herşey planlı bu maçta fener 1 gol daha atarsa 4-2 biterSanmam
Ellerine sağlık olsun dostum 😎@masoud26
@Sanmames
@Gfbarmy35
Arkadaşlar alınma gücenme olmasın tüm konuyu dolaştım en çok aktiflik gösteren ve 1. adımdan itibaren takip eden 3 arkadaş taraflarına ulaşıcam
+1 olarak @mesut4664 seninde takibin var sanada roll yapman için bir bakiye göndericem saygılar sevgiler @Shellac @Daimon burası kazandı konu kilit lütfen
etwallah dostum acariz hemen rool@masoud26
@Sanmames
@Gfbarmy35
Arkadaşlar alınma gücenme olmasın tüm konuyu dolaştım en çok aktiflik gösteren ve 1. adımdan itibaren takip eden 3 arkadaş taraflarına ulaşıcam
+1 olarak @mesut4664 seninde takibin var sanada roll yapman için bir bakiye göndericem saygılar sevgiler @Shellac @Daimon burası kazandı konu kilit lütfen