- 3,070
- 968
- 113
Evet dost doğru senin dediklerinede yapsaydı ucmudtu kasaBn size ddklerimi oynayabilseydim suan 50 bn yakalamstm ocxgu hakemler celtic ameddeki golleri iptal etmesydi ah ahh
Evet dost doğru senin dediklerinede yapsaydı ucmudtu kasaBn size ddklerimi oynayabilseydim suan 50 bn yakalamstm ocxgu hakemler celtic ameddeki golleri iptal etmesydi ah ahh
Kesene bereket ben 1.adımda yoktum kalanlara Bol şansRollingi sürekli takip eden ve kuponları beğenmiş en çok aktif 3 kişiyi seçicem birazdan
Daim olsun gardasm🧿🧿Rollingi sürekli takip eden ve kuponları beğenmiş konu içinde en çok aktif 3 kişiyi seçicem birazdan
Ben kuponları beğenmedim kanka heralde olurmu hahahahahahRollingi sürekli takip eden ve kuponları beğenmiş konu içinde en çok aktif 3 kişiyi seçicem birazdan
TeşekkürlerRollingi sürekli takip eden ve kuponları beğenmiş konu içinde en çok aktif 3 kişiyi seçicem birazdan
1. Adımdan sonra gelen arkadaşlar roll dışı maalesef
Kesene bereket dostumRollingi sürekli takip eden ve kuponları beğenmiş konu içinde en çok aktif 3 kişiyi seçicem birazdan
Teşekkürler dostumRollingi sürekli takip eden ve kuponları beğenmiş konu içinde en çok aktif 3 kişiyi seçicem birazdan
kazanan arkadaslara simdiden tebriklerRollingi sürekli takip eden ve kuponları beğenmiş konu içinde en çok aktif 3 kişiyi seçicem birazdan
Aktif rolculerden olsaRollingi sürekli takip eden ve kuponları beğenmiş konu içinde en çok aktif 3 kişiyi seçicem birazdan
Kesene bereketRollingi sürekli takip eden ve kuponları beğenmiş konu içinde en çok aktif 3 kişiyi seçicem birazdan
SeverimYapay zekayla fazla ilgilisin dost maşallah
Rolü kazanan rol açar geneldeAdam yazacağım dedi 3 kişiyi daha öneride bulunmayıp beklemek en mantıklısı kime giderse güle güle harcasın
Bende roll açıp dağıtım yapıyorum kim ne isterse onu yapıyor zorunlu değil o ama kişiye göre değişir tabiki benim rollerde ödül alanlar zorunlu değil en azındanRolü kazanan rol açar genelde
ElendinBen kuponları beğenmedim kanka heralde olurmu hahahahahah